ViU Tutuksi Tapahtuma tiistaina 23.5 klo 17.30

18.5.2023

Naisten kauden sarjaavaus klo 18.00

Viu Tutuksi tapahtumassa on tottakai mukana Viinijärven Pallokentällä Naisten Suomensarjan kauden avausottelu ViU - Kitee. Naisjoukkue toivottaakin kaikki tervetulleeksi tapahtumaan ja itse otteluun.

Nuoret ja lapset täyttävät katsomot

Otteluun on kutsuttu kaikki Liperin ja Polvijärven kunnan varhaiskasvatusryhmien lapset vanhempineen ja ohjaajineen. Mukana on myös kaikki seuran omat juniorit.

Seuran värit hienosti esillä tapahtumassa

Joukkueiden pelaajat esiintyvät tapahtumassa omat uudet pelipuvut päällä.

Kutsuvieraita ja tapahtumaalue

Joukkueet ja seura ovat kutsuneet tapahtumaan kakkukahville omat yhteistyökumppanit ja merkittävät toimijat jotka edesauttavat Viinijärven Urheilijoiden ja joukkueiden toimintaa. Myös Liperin ja Polvijärven kuntia ei ole unohdettu. Heistä huolta pitävät joukkueiden ja seuran vastuuhenkilöt.

Tauluhuutokauppa

VIP mökissä on esillä C-tyttö Sonja Purmosen maalaus Viinijärven Pallokentästä. Taulusta on mahdollisuus tehdä suljettu tarjous ensimmäisen jakson aikana. Ottelun tauolla luovutetaan taulu korkeimman tarjouksen tehneelle.

Taulun tuotto seuran stipendirahastoon. 

Pomppulinnasta hyppynaruihin ja kasvomaalauksiin

Tapahtumaalueelta löytyy Iso ViUn värinen pomppulinna, pesispisteet mahdollisuus ViUn kasvomaalaukseen, joita tekevät avuksi tulevat Salonkylän "mummontossut". Narupistettä tulee pitämään Toivolan Olli myös talkoovoimin. Mukana myös infopiste seuran toiminnasta.  Tapahtumaalueella lapsista, nuorista pitävät huolta seuramme kesätyöntekijät, jotka eivät ole kentällä pelaamassa.

Kahdelle sadalle nopeimmalle tapahtumaalueelle tulevalle ViUn aurinkolasit

Kaikki kutsutaan mukaan maksuttomaan tapahtumaan ja otteluun

Tule rohkeasti paikan päälle seuraamaan Viinijärven Urheilijoiden toimintaa ja tottakai myös kannustamaan nuorekkaat naiset avausvoittoon Kiteestä.

Paikanpäällä voit ilmoittautua mukaan joukkuetoimintaan ja pesiskouluihin

Kaikki seuratoiminnasta kiinnostuneet myös rohkeasti mukaan.

Yllätyspaluu kentille

Ottelussa nähdään myös paluu kentille 10 kuukauden tauon jälkeen.

Tervetuloa Pallokentälle viettämään ikimuistoinen ilta.

T. Maksu