Kaija Räsänen in memoriam

Joukostamme poistui iso osa Viinijärven Urheilijoiden menestystä ja historiaa, kun seuramme pitkäaikainen jäsen Kaija Räsänen menehtyi lokakuun 2022 lopussa pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. 

Kaija oli Viinijärven Urheilijoiden peruspilareita vuosien ajan. Hänen pitkä pelaaja- ja seura-aktiivin uransa ovat kattaneet Viinijärven Urheilijoiden historiasta lähes viisi vuosikymmentä, ylä- ja alamäet, intohimon hiipumatta.


Kaija ei pitänyt itsestään meteliä, vaan antoi tekojen puhua puolestaan. Hänen viimeisin pesistekonsa oli perinteikkään Viinijärveläisen naispesäpallon nostaminen maakuntasarjan kautta suomensarjaan ja kohti uutta nousua yhdessä tyttäriensä kanssa.

Emme usko, että on olemassa niin isoa kiitosta ja tunnustusta, joka riittäisi ilmaisemaan sitä kiitollisuutta, kunnioitusta ja arvostusta, joka Kaijalle kuuluu. Hänen elämänmittainen työnsä pesäpallon parissa vaati ainutlaatuista intohimoa, omistautumista ja sitoutumista hänelle rakkaaseen lajiin ja seuraan. Näistä ansioista Kaijalle myös myönnettiin pesäpallon korkein tunnustus, Tahko Pihkala -mitali, kesällä 2021.

Kaija on jättänyt itsestään vahvan jäljen Viinijärven Urheilijoihin ja hänen henkensä elää seurassamme, sen toiminnassa ja identiteetissä. Kiitos Kaija, kiitos jokaisesta pelistä, harjoituksesta, talkootunnista, kaikesta pyyteettömästä työstäsi seurassa ja sen hyväksi.

Kaijan muistoa vaalien ja kunnioittaen

Viinijärven Urheilijat Ry