Kunnariketun pesisliikkari

Kunnariketun pesisliikkari on 3-6 -vuotiaille suunnattu liikuntaleikkikoulu, jossa kannustetaan lapsia aktiivisuuteen ilon ja onnistumisen kautta. Pesisliikkarissa lapsi oppii motorisia perustaitoja sekä pesäpallon alkeita leikinomaisesti ja lapsilähtöisesti. 

Kesällä 2024 pesisliikkari 

kokoontuu joka tiistai 17.30-18.30, Patteriston koulun kentällä

Ensimmäinen kerta 7.5.2024, jatkuu elokuun loppuun asti. 

Paikka: Patteriston koulun kenttä,  Laavupolku 2, Ylämylly

Mitä maksaa? 

Kesän liikkareiden hinta 40€ sis. ohjatun toiminnan, vakuutuksen ja pesispassin. Maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen Pesisliikkariin tapahtuu Suomisport.fi sivustolla oheisesta linkistä. 

Lisätietoja 

Joanna Mustonen p. 050 442 1688, Pesisliikkarivastaava 

Marko Huhtanen p. 040 172 2954, Juniorivalmennuspäällikkö

Pesisliikkari - Mikä se on? 

Kunnariketun pesisliikkari aloittaa toimintansa toukokuussa Patteriston koulun piha-alueella olevalla hiekkakentällä. Aidoilla suojattu kenttä soveltuu erittäin hyvin liikkaritoimintaan. Kentän vieressä on leikkialue, josta vanhemmat pääsevät hyvin seuraamaan liikkarin toimintaa, vaikka leikkien muiden perheenjäsenten kanssa.

Viinijärven Urheilijoiden liikkari toimii ympärivuotisesti

Kesäaikana joka tiistai kokoonnutaan liikkariin Patteriston koulun kentälle. Syksyllä sitten siirrytään sisätiloihin. Likkari jatkaa läpi talvikauden, kunnes jälleen päästään ulos. 

Pesisliikkarissa 3 - 6 vuotiaat lapset saavat ensi tuntuman pesäpalloon. Lasten toiminta painottuu pitkälti liikunnan riemuun ja tarkoituksena on rohkaista lapsia ja saada heille onnistumisia niin leikkien, pelaamalla, yksinkertaisia sääntöjä noudattamalla ja toimien toisten lasten ja ohjaajien kanssa yhdessä. 

Liikkarissa ei tarvita omia varusteita, hyvä vaatetus sään mukaan ja vesipullo on aina hyvä olla matkassa mukana.

Ohjaajina toimivat

Viinijärven Urheilijoiden omat 15-18 vuotiaat pelaajat, joista osa on jo mukana seuran nuorempien joukkueiden valmennuksessa. Tytöt saavat seuralta koulutuksen ja osa tytöistä on ollut jo mukana useamman vuoden ajan. Liikkari tarjoaa Viinijärven Urheilijoille mahdollisuuden ohjaajien kesätöihin.