Valmennus

JUNIORITOIMINNAN HARJOITTELU JA KILPAILUTOIMINTA

Viinijärven Urheilijat järjestää lapsille monipuolista liikuntaa, jossa pyritään huomiomaan lasten herkkyyskaudet. Pesäpallotaitojen lisäksi opetetaan elämän perustaitoja, kuten käyttäytymistä ja rehellisyyttä. 

Seuran G-F – juniorit aloittavat toimintansa lokakuussa, jolloin harjoitukset ovat lähinnä monipuolista liikuntaa. Harjoituksia talvikaudella 1-2 kertaa viikossa. Joukkuetoimintaan pääsee mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Kesän aikana joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa. 

E – ikäiset ja vanhemmat juniorit harjoittelevat aina marraskuusta alkaen. Harjoituskertoja on 2-5 viikossa. Harjoittelu on kaikilla ikäluokilla säännöllistä, harjoituskertoja on toisilla enemmän ja toisilla vähemmän riippuen iästä ja sarjatasosta. 

Pienimmillä junioreilla (G-E –ikäiset) kilpailutoiminnassa ohjenuorana on "kaikki pelaa –periaate" eli jokaisella lapsella on tasavertainen mahdollisuus lajin harrastamiseen ja pelaamiseen. Jokainen juniorijoukkueen valmentaja on velvollinen pitämään omaa kirjanpitoa pelaajien peliajoista, jotta tämä tavoite toteutuu. D-juniorit siirtyvät vaiheittain pois kaikki pelaa-periaatteesta. 

Jokainen joukkue määrittelee omat menestykselliset tavoitteensa. Tavoite voi olla kierrenäpyn opetteleminen tai valtakunnallisen leirin leirimestaruus. Pääasia on, että lapset viihtyvät ja tulevat mukaan toimintaan. Lähtökohtaisesti edetään lasten ehdoilla.

ViU valmentajat

JoukkueNimiPuhelinSähköposti

Juniori-

päällikkö

Tuukka Martikainen0407069785viu.junioripaallikko@gmail.com

C-tytöt

NMKS

Marko Huhtanen040 172 2954semu-65@luukku.com
D-tytötKristian Martikainen 045 148 9483ristiaanomartkainen@gmail.com
E-tytötPinja Vattulainen 045 881 8502vattulainenpinjajasmin@gmail.com
G-F tytötReetta Partanen
reetta.partanen@hotmail.fi
G-pojatJimi Piironen045888815150jjpiironen@gmail.com
NaperotMira Loponen0400280180mira.c.loponen@gmail.com
MMKS


NSS

Vilma Räsänen

Maria Mononen

0505220272vilmarasanen8@gmail.com