Pesiskoulu ja Naperopesis 2021

Viinijärven Urheilijoiden Pesiskoulut alkavat

”Kun koulu päättyy, niin Pesiskoulu alkaa”

ViU:n kesän Pesiskoulut ja kesän naperopesis starttaavat 7.6. Ensimmäinen harjoitusjakso kestää viisi viikkoa. Näihin viiteen viikkoon mahtuu kymmenen harjoituskertaa ja pikkupelurin halutessa vaikka enemmänkin. Lähes jokaisella kentällä on kahtena päivänä harjoitukset, joten valinnanvaraa löytyy. Pesiskoulut pyörivät maanantaista perjantaihin. Tarkemmat aikataulut lukujärjestyksessä. Tänä vuonna toivottuna uutuutena on myös tarjolla iltatoimintaa klo 18.15.

Pesiskoulun reksinä Jimi Piironen

Pesiskoulun rehtoriksi on valittu Jimi Piironen. Jimillä on Pesiskoulussa ja kesän Naperopesiksessä apuohjaajina seuran C- ja D-tytöissä pelaavia nuoria.  

”Pesis kuuluu kaikille”

Naperopesis on Viinijärven Urheilijoiden 3-6 -vuotiaiden harjoitusryhmä. Valtakunnallisesti tämä ikäryhmä harjoittelee Pesisliikkari –nimen alla. Ensimmäiset askeleet pelaajapolulla otetaan monesti juuri Naperopesiksessä tai Pesiskoulussa. 

Naperopesiksessä kehitetään motorisia perustaitoja pesäpallon harjoitteiden avulla ja samalla opitaan ryhmässä toimimista. Naperopesikseen ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Vanhemmat pääsevät halutessaan myös osallistumaan toimintaan yhdessä lapsen kanssa. 

Pesiskoulu 7-12 -vuotiaille

Pesiskoulussa opettelemme pesiksen lajitekniikoita, motorisia taitoja ja pelaamista. Pesiskoululaiset voivat halutessaan osallistua kesällä pelattavaan JunnuSuper sarjaan. 

Jatkopesiskoulussa keskitytään pelaamiseen

Jatkopesiskoulu on ilmainen toinen harjoitusjakso kesän Pesiskouluun osallistuneille. Jatkopesiskoulua järjestetään 26.7.–20.8. Harjoitus- ja pelikertoja on kerran viikossa. Jatkopesiskoulun kenttä tarkennetaan myöhemmin.

Jatkopesiskoulussa keskitytään pelaamiseen. Viinijärven urheilijat ja Joensuun Maila järjestävät kesän aikana Pesiskoulujen pelipäiviä ja tapahtumia. Nämä matalan kynnyksen pelit ovat tarkoitettu lajin vasta-alkajille, jolloin jokainen voi rohkeasti tulla mukaan pelaamaan oman tasoista peliä. 

Mukaan juniorijoukkueisiin

Pesiskoulun jälkeen on helppo siirtyä ”kilpajoukkueisiin”. Paras aika joukkueisiin siirtymiselle on heti pesiskoulun loputtua. Joukkueisiin siirtymisestä voitte tiedustella ViU:n Junioripäälliköltä, joko sähköpostitse tai puhelimitse viu.junioripaallikko@gmail.com, 044 529 4656

Mitä maksaa?

Pesiskoulun ja naperopesiksen hinta on 60 euroa. Jatkopesiskoulusta ei peritä erikseen maksua. (Pelkkään jatkopesiskouluun voi osallistua maksamalla pesiskoulupassin vakuutuksineen.)

Hintaan kuuluvat ohjatut harjoitukset kaksi kertaa viikossa, päätöstapahtuma, pesiskoulutuote ja vakuutuksellinen pesispassi.

Karjalaisen etukortilla tai S-etukortilla saat 5 euron alennukset hinnasta (ei voi yhdistää muihin alennuksiin). Sisarusalennus -20 euroa.

Lisätietoja saat:

Pesiskoulun rehtori Jimi Piironen, 045 881 5150 tai junioripäällikkö Tuukka Martikainen viu.junioripaallikko@gmailcom, 044 529 4656

Tervetuloa Vinkun pesiskouluun!