ViU Ladypesis

Ladypesis on naisten harrastepesistä, jossa liikutaan ja harjoitellaan lajitaitoja rennolla asenteella. Motivaatio liikumiseen on lajitaitoja tärkeämpää. Ladypesis tarkoitettu kaikille yli 16-vuotiaille naisille, joilla ei ole pesiksen kilpailulisenssiä. Yläikärajaa ei ole. 

Mukaan voi tulla erikseen ilmoittautumatta, tervetuloa kentälle. 
Aikaisempaa kokemusta ei tarvita eikä omia välineitä. 
Osallistua saa omien aikataulujen mukaan. 

Kesän 2024 Ladypesis 

Kesän vuorot Jyrin pesiskentällä, Ylämyllyllä

tiistaisin klo 18.30-20 ja torstaisin klo 18-19.30

Kesän pesistreenit touko-elokuussa 2 krt/vko. Lisäksi pelaamme kesän aikana muutamia pelejä lähiseudun ladyjoukkueita vastaan ja osallistumme 1-2 turnaukseen kesän aikana. 

Talven ajan sählyvuoro su 20-21 Jyrin liikuntahallilla syyskuusta huhtikuulle.  

Lisätietoja vuoroista Katjalta

Kesän pesiksien hinta on 50€, joka sis. ladyt 20 € + seuran jäsenmaksu 30€. Maksut sisältävät harkat ja seuran jäsenyyden ja ne laskutetaan myClubin kautta. 

Pesäpalloliiton harrastelisenssi on 11,50€ ja vakuutus lisensiin 72€ tarvittaessa.  Harrastelisenssi tarvitaan peleihin ja turnauksiin osallistumiseen. Lisenssin ja tarvittaessa vakuutuksen jokainen hankkii itse SuomiSportista https://www.suomisport.fi/

Lisätietoa lisenssistä ja vakuutuksesta https://www.pesis.fi/wp-content/uploads/2022/12/Lisenssien-tuoteseloste-2023-2024.pdf

Pesisvälineitä löytyy lainattavaksi, jos omia ei löydy. 


Lisätietoja:

Katjalta katja.purmonen @ gmail.com p. 050 567 0750 

Parasta parhautta

Miksi me ladyt palaamme pesiskentälle aina uudestaan? Haluammeko pitää kuntoa yllä, haluammeko vähän omaa aikaa, haluammeko pitää hauskaa, tavata pelikavereita, rakastammeko lajia? 

Meillä jokaisella on syymme ja niine sovimme porukkaan kesästä toiseen. Vuodesta toiseen ladyt kokoontuvat kentälle. 

Mikään ei voita sitä fiilistä, jonka tästä harrastuksesta saa.