Toiminnan hallinnan työkalut

myClub toiminnanohjauspalvelu

ViU:lla on käytösään myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelu, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsen saa käyttöoikeuden myClubiin, jolla voi ylläpitää itse omia yhteystietojaan, saa laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivulleen. Omalta jäsensivultaan jäsen voi myös ilmoittautua seuran tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttaan.

Seura saa myClub'sta käyttöönsä paljon hyödyllistä tietoa seuran toimintamääristä, toimijoiden rooleista, tapahtumista jne. Näitä tietoja käytetään seuran toiminnan suunnittelussa ja arvioinnissa. Niitä tarvitaan myös esim. Kunnan avustushakemukseen ym. 

myClub käyttöohjeet löytyvät täältä: https://help.myclub.fi/

Suomisport digipalvelu

Pelaaja- ja tuomarilisenssien myynti tapahtuu nyt Suomisport -palvelun kautta, jonka Pesäpalloliitto on ottanut käyttöönsä. Lisenssin hankkijan, siis pelaajien ja alaikäisten huoltajien tulee rekisteröityä Suomisport-järjestelmään. Seurojen pääkäyttäjät voivat tehdä koontilaskuja, joilla useamman lisenssin pystyy lunastamaan samalla kertaa.