Toiminnan hallinnan työkalut

myClub toiminnanohjauspalvelu

ViU:lla on käytösään myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelu, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsen saa käyttöoikeuden myClubiin, jolla voi ylläpitää itse omia yhteystietojaan, saa laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivulleen. Omalta jäsensivultaan jäsen voi myös ilmoittautua seuran tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttaan.

Seura saa myClub'sta käyttöönsä paljon hyödyllistä tietoa seuran toimintamääristä, toimijoiden rooleista, tapahtumista jne. Näitä tietoja käytetään seuran toiminnan suunnittelussa ja arvioinnissa. Niitä tarvitaan myös esim. Kunnan avustushakemukseen ym. 

myClub käyttöohjeet löytyvät täältä: https://help.myclub.fi/

Suomisport digipalvelu

Pelaaja- ja tuomarilisenssien myynti tapahtuu nyt Suomisport -palvelun kautta, jonka Pesäpalloliitto on ottanut käyttöönsä. Lisenssin hankkijan, siis pelaajien ja alaikäisten huoltajien tulee rekisteröityä Suomisport-järjestelmään. Seurojen pääkäyttäjät voivat tehdä koontilaskuja, joilla useamman lisenssin pystyy lunastamaan samalla kertaa.

Visma Netvisor sähköisen taloushallinnon ohjelmisto

Netvisorin kautta hallitaan seuran myyntilaskutus, ostolaskujen hyväksyntä ja maksatus, henkilöstöhallinta, palkanlaskenta sekä kirjanpito ja tilinpäätös.

Seuran rahastonhoitajalla ja sihteerillä on laajat käyttöoikudet ohjelmaan. Valmentajilla on oikeudet työajan sekä kulukorvausten kirjaamiseen ohjelman kautta. Joukkueiden rahastonhoitajilla on työajan sekä ostolaskujen asiatarkastusoikudet.

Seuran tilitoimisto maksaa hyväksytyt palkat ja työkorvaukset. Matkalaskut vie maksatukseen seuran rahastonhoitaja. Seuran sihteeri vastaa raportoinnista, jonka kautta joukkueilla on ajantasainen tieto joukkueen rahatilanteesta.