ViU C-tytöt

Kauden 2020 C-tyttöjoukkue on suurin piirtein sama, joka pelasi kaudella 2019 D-ikäisissä menestyksekkäästi voittaen Savo-Karjalan aluesarjamestaruuden.

D-tytöt pelasivat kauden 2019 12 pelaajalla sekä välillä ringissä harjoitteli ja pelasi myös muutamia E-tyttöjä. Joukkue harjoitteli 3-4 kertaa viikossa sekä talven aikana pidettiin leiriviikonloppuja ja pelattiin hallipelejä. Kesä aloitettiin toukokuussa perinteisellä Sotkamo-turnauksella. 

Joukke osallistui D-tyttöjen Savo-Karjalan alueen kilpasarjaan, missä pelattiin 17 peliä. Mestaruus voitettiin tekemällä peräti 461 juoksua. Kesällä osallistuttiin myös Oulun Suurleirille pelisarjaan. Sijoitus leirillä oli 17. Koko leirin aikana pelattiin yksi tasapeli ja hävittiin yksi peli. Muut pelit voitettiin. 

Kausi oli kaiken kaikkiaan aivan huikea ja joukkueella on hyvä jatkaa ikäluokkaa korkeammalla, isolla kentällä ja naisten pallolla.C-ikäluokka muodostuu 04-05 syntyneistä, aikaisemmin harjoitelleista tytöistä. Tämä ikäluokka harjoittelee tavoitteellisesti 4-5 kertaa viikossa.

Harjoituksiin kuuluu lajiharjoitteiden lisäksi fysiikkavalmennusta, juoksutreenejä ja omatoimiharjoittelua.

Kauden pelaajamaksu on 400€. 

Kysy lisää joukkueen toiminnasta joukkueen valmentajalta.

Hanne Martikainen: hanne.martikainen@edu.kontiolahti.fi, 0400 687 767