ViU - SiiPe1 0-2

14.8.2023

ViU naisten suomensarjan kausi paketoitiin Pallokentällä 138 katsojan todistaessa

Lauantaina 12.8. pelattiin naisten suomensarjan Itä-lohkon ensimmäinen välieräottelu Siilinjärven Mantun kentällä. Kotijoukkue vei eka koitoksen selvästi ja käytti Mantun monttua hyödykseen. Tulos 2 - 0 (10-4, 16-1).

Sunnuntaina joukkueet kohtasivat Viinijärven Pallokentällä. Kolmanteen peliin ei tarvinnut mennä, sillä SiiPe1 vei tämänkin kohtaamisen nimiinsä lukemin 0 - 2 (0-4, 0-11). 

Siilinjärvi siis etenee lohkon loppuotteluun, jonne vastustaja valikoituu  otteluparista Hamina - Kuusankoski. 

Tapahtumia täynnä oleva kesä

Joukkueelle ei kausi ollut missään vaiheessa helppo ja vastoinkäymisiä riitti. Kesä sisälsi paljon loukkaantumisia ja muitakin vaivoja. Joukkue saa kuitenkin puhtaat paperit ja minimitavoite -pääsy lohkon jatkopeleihin- toteutui. Siilinjärvi oli meitä selkeästi parempi ja toivotamme heille onnea sekä menestystä jatkopeleihin.

Valmistautuminen aloitettu uuteen kauteen

Joukkue jatkaa vielä muutaman viikon lajiharjoittelua, jonka jälkeen pidetään muutaman viikon täydellinen lepo. Uuden kauden aloitukseen kokoonnutaan yhteisesti keskiviikkona 13.9. ja seuraavalla viikolla käynnistetään harjoittelu ja valmistautuminen pelikaudelle 2024.

Kiitos pelaajille, valmennukselle, taustaryhmälle, vanhemmille, seuralle, kunnalle, tukijoille ja ennenkaikkea ahkerille katsojille.

T. Maksu