ViU:lle OKM hanketukea

16.4.2024

Viinijärven Urheilijat sai OKM:n tukea valmentajapolun kehittämiseen!

Seuramme on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä 12 000 euron tuen seuran oman valmentajapolun ja valmennustoiminnan kehittämiseen.

Seuran kehittämisen yksi painopistealue tälle vuodelle on valmennustoiminta. Koemme, että se on vaikuttavin keino tehdä pesäpallon harrastamisesta ViU:ssa kiinnostavaa ja mielekästä sekä nykyisille että tuleville harrastajille. Lisäksi tarjoamme yhden väylän lisää harrastaa pesäpalloa ViU:ssa tavoitteellisesti pelaajapolun ja tuomaripolun rinnalle.


Seuran oman valmennustoiminnan kehittämiseksi luodaan toimintamalli, joka antaa uusille ja erityisesti nuorille valmentajille tilaisuuksia lähteä valmentajaksi ja kehittyä siinä myös tavoitteellisesti. Myös jo toiminnassa mukana oleville valmentajille järjestetään koulutusta ja mahdollisuuksia edetä omalla valmentajapolullaan.


OKM:n rahoitus kattaa kuluvan vuoden, mutta toimintamallista on tarkoitus tehdä pysyvä ja seuran tarpeisiin skaalautuva. Odotamme, että tämän vuoden satsaukset varhaiskasvatuskäynteihin, jatkuvaan pesisliikkariin ja kesän pesiskoulutoimintaan tuovat lisää innokkaita harrastajia seuraamme. Kehittyvällä valmennustoiminnalla heille saadaan osaavia valmentajia seuran oman valmentajapolun kautta.