Suomarin naiset kaatoivat JoMan

9.6.2024

JoMa - ViU 0-2 (5-6, 8-9)

Kauden neljäs peli ja yhtä mones voitto. 

Sunnuntai-iltapäivänä joukkueet kohtasivat Niinivaaran kentällä ja ottelusta muodostui todellinen jännitysnäytelmä. JoMa hallitsi jaksojen alkupuolta ja Viinijärvi nousi rinnalle ja ohi. Ottelussa nähtiin puolin ja toisin loistavia suorituksia. Vastapainoksi ainakin Viinijärven joukkueelle tuli helpohkoja virheitä niin sisä- kuin ulkopelissä. JoMa laittoi "Vinkkulaiset" ottelussa kunnon testiin.

ViU jatkaa ilman pistemenetyksiä

Ulkopelissä lukkari Sara Rostilla oli alkupuoliskolla vaikeuksia, mutta kasasi hienosti itsensä pelin aikana ja oli ratkaisuhetkillä myös vahvasti esillä. Sini Suihko pelasi etukentällä varmasti ja aiheutti myös nollatilanne pelaamisessa JoMan etenijöille ykköspaloja. Polttolinjalla Viivi Hirvonen ja Pilvi-Maaria Taurama onnistuivat tärkeissä kiinniotoissa ja polttoheitoissa. Molemmat jaksot päättyivät juuri Hirvosen poltettua etenijän kotipesään. Takakentällä Aamu Riissanen luki hienosti JoMan painavia kumuralyöntejä.

Sisäpelissä Sini Suihko meni aina kentälle tuoden kaksi juoksua. Siniä eteenpäin veivät Aamu ja Sole Riissanen, jotka yhteensä toivat viisi juoksua. Sisäpelissä tehokkain oli Jokeri Jenna Storhammar, joka löi ja toi kolme juoksua. Ada Reijonen säesti hyvin kolmella lyödyllä juoksulla. Kahdesti kotipesään etenijän iskivät Kiida Helminen sekä Rilla Mehtätalo.

Kolmostilanteet Viinijärvelle 26-22

Viinijärven palkitut olivat Sole Riissanen sekä Sini Suihko. Jomasta palkittiin Oona Laukkanen ja Minea Martikainen.

Viinijärvi jatkaa pelejään naisten suomensarjassa kotiottelulla 

Siilinjärven Pesistä vastaan keskiviikkona 19.6. klo 18.00.

Tervetuloa Pallokentälle.

Maksu