Suomarinaiset pelasivat harkkapelin!

10.1.2024

Joman vieraana

Viinijärven Urheilijoiden naisten suomensarjajoukkue oli saanut kutsun harkkapeliin Joensuun Areenaan Joman vieraaksi. Ottelu pelattiin myöhään sunnuntai-iltana ja peli päättyi tasan 1 - 1. Avausjakso Jomalle    2 - 1 ja toinen ViU:lle 3-4. Ottelu oli kummallekin joukkueelle harjoituskauden ensimmäinen.

Ulkopeli varmaa

Viime kaudesta on Viinijärven naiset mennyt selkeästi eteenpäin varsinkin ulkopelissä, parantuneen fysiikan johdosta. Kopparikaksikko Aamu ja Sole Riissanen hallitsivat takakenttää ja hakivat pahatkin lyönnit helposti kopeiksi. Paluun "pinkkipaitaan" tehnyt ja siepparina pelannut Sini Suihko toi ulkopeliin varmuutta ja päätti ottelun sen komeimpaan ulkopelisuoritukseen polttamalla etenijän kolmospesälle. Ensimmäistä kertaa suomarin pelissä esiintyi myös B-ikäinen Nella Puranen joka selvityi hienosti ottelun ulkopelissä polttolinjalla ja lisäksi Nella löi toisen jakson voittojuoksun jonka toi kotipesään Pilvi-Maaria Taurama.

Puhakka kotiutti kolmasti

Martta Puhakka oli heti iskussa lyöden ottelussa kolme juoksua. Kiida Helminen löi avausjakson juoksun ja toisen jakson voittojuoksun siis Nella Puranen.

Kuvassa Sini Suihko mennyt ykköspesälle ja Aamu Riissanen valmistautuu vaihtamaan Siniä kakkospesälle. Hetkeä myöhemmin Suihko juoksi toisen jakson alussa "pinkit" 0 - 1 johtoon Martta Puhakan lyönnillä.

Kalle Helminen johti ottelussa Viinijärven peliä ja sai hyvää tukea koko joukkueelta "Maksu oli kotona toipumassa flunssan oireista.

Pelit jatkuvat sunnuntaina 21.1. Tanhuvaarassa

Nuorten ykköspesiksen harjoitusryhmä kohtaa Kiteen naisten suomensarjanjoukkueen ottelu alkaa klo 11.00.

Maksu