Suomarin naiset kohtasivat toistamiseen JoMa:n

4.2.2024

Voitokas harkkapeli!

Lauantai-iltana naisten edustusjoukkue kohtasi toistamiseen JoMa:n vastaavan joukkueen.  Joensuun areenassa pelattu harjoituspeli päättyi Viinijärven voittoon jaksopistein 0-2 (2-5 ja 3-5)

Ulkopeli oli edelleen vahvaa!

Tammikuun harkkapelin jatkoksi ulkopeli oli edelleen vahvaa ja siihen oli saatu lisättyä pieniä yksityiskohtia. Pelaajien perustekeminen oli hyvällä tasolla. Jatkossa ruvetaan kehittämään ulkopeliin erilaisia vaihtoehtoja joukkueen omilla vahvuuksilla.

Sisäpeli toimi kahdella kärjellä!

Isoin kehittyminen edelliseen harjoituspeliin oli tapahtunut kuitenkin sisäpelissä, jota päästiin mukavasti pyörittämään kahdella kärjellä. Ykköskärki Sini Suihko meni kentälle sataprosenttisesti ja häntä veivät eteenpäin Aamu ja Sole Riissanen. Kakkoskärki Sonja Purmonen, Sara Rosti sekä Pilvi-Maaria Taurama rakensivat myös hyvin tilanteita läpi ottelun.

Rilla Mehtätalo iski kolme juoksua!

Avausjakson 3-vahtina ja toisen jakson lyöjäjokerina pelannut Rilla Mehtätalo löi pelissä kolme juoksua. Kotiuttajajokeri Jenna Storhammar löi kaksi juoksua ja osallistui myös muutaman kerran kakkostilanteen purkuun.

Pelit jatkuvat jo lauantaina Tanhuvaarassa!

Tulevana lauantaina 10.2. kohdataan Kiteen naisten suomensarjanjoukkue Tanhuvaaran urheiluopiston ylipainehallissa. Lepovuorossa ottelusta ovat lukkari Sara Rosti sekä koppari Aamu Riissanen. Kiida Helminen pelaa lautasen äärellä ja uutena pelaajina mukaan tulevat Siina Kontturi sekä Nella Puranen. Joukkue viettää samalla Tanhuvaarassa leiripäivän.

t. Maksu