PUKIN VUOSIKATSAUS

22.12.2021

Pukki on hyvin..hyvin..tyytyväinen

Pakkanen huitelee Korvatunturilla lähes - 30 asteessa ja Pukki muistelee hyvillä mielin Viinijärven Urheilijoiden pesistonttuja ja pikkutonttuja, jotka ovat ahkeroineet kovasti koko kuluneen koronavuoden. Nyt he saavat hyvillä mielin hiljentyä ystävineen ja perheineen joulunviettoon, kuten Pukkikin täällä korvatunturilla Joulumuorin herkkuja maistellen. Toki osa tontuista työskentelee myös joulupyhinä ja eritoten niille toivotan jaksamista.

Pukki on erittäin tyytyväinen Johtotonttuun ja hänen omaan tonttujohtokuntaansa jotka ovat uskaltaneet tehdä hankaliakin päätöksiä oman joulumaansa parhaaksi ja olleet myös todella ahkeria. Pukki toivoo näille jatkossakin viisautta, ahkeruutta, rohkeutta ja ennen kaikkea joulurauhaa ja menestystä vuodelle 2022, jossa on paljon uusia päätettäviä asioita tiedossa.

Pukin mieltä lämmittää valtavasti ahkerat ja päättäväiset valmentaja- ja opettajatontut. He ovat yksin ja yhteistyöllä tehneet uskomattoman määrän lahjoja kuluneen vuoden aikana. Nämä tontut ovat opettaneet oppilailleen paljon uusia asioita ja elämyksiä. Lisäksi he ovat kulkeneet heidän turvanaan ympäri Suomea joulumaan eri tapahtumissa. Näille tontuille Pukki toivoo paljon lahjoja, hyviä herkkuja ja juomia. Sekä eritoten parasta laatuaikaa omien perheiden parissa, koska he ovat joutuneet olemaan myös paljon pois kotoa.

Valkoparran pikkutontut ovat kuitenkin Pukin silmäteriä. Voi kuinka ahkeria he ovat olleet ja pitäneet isommat tontut liikkeessä koko ajan. Heitä on auttanut meidän Pauli Tonttu omalla Savo-Karjalan Petteri porollaan, joka on kesän aikana monta ylämäkeä noussut pikkutontut kyydissään ja välillä vähän isommatkin ovat kyytiin mahtuneet. Pukki haluaa erikseen toivottaa kaikille pikkutontuille oikein paljon terveyttä, rakkautta ja ahkeruutta omalle tiellenne, kohti isompaa joulumaata. Eritoten nyt kuitenkin hyvin..hyvin..paljon paketteja ja kaikkia herkkuja läheistenne parissa.

Uusia tonttuja seurassa ovat myös Viuhka- ja Organisaatiotontut, jotka ovat kehittämässä omaa Viinijärven joulumaata. Raivaavat sinne uusia polkuja, tekevät leirejä ja ennen kaikkea luovat turvaa pikkutontuille ja heidän vanhemmilleen kohti parempaa ”Vinkkulaisuutta”.

Lopuksi haluan kiittää kaikkia muitakin tonttuja, jotka ovat olleet mukana järjestämässä ja ohjaamassa pikkutonttuja. Myös katsomotontut ”Erkin” johdolla ovat meitä koko kesän ahkerasti kannustaneet. Pukin kiitokset lähtevät myös Liperin kunnan tontuille.

Maksu Pukki toivottaa täältä Korvatunturin kylmästä kaikille teille tontuille sinne omaan joulumaahan 

Oikein rauhallista ja hyvää Joulua sekä menestystä vuodelle 2022.

Christmas vector created by freepik - www.freepik.com