ONNISTUNUT TALVIRIEHA

20.2.2023

C-Tytöt / B-Tytöt ykköspesis hoitivat tehtävänsä hienosti

Viinijärven Urheilijat olivat mukana Liperin kunnan järjestämässä talviriehassa viime lauantaina Pärnävaaran hulppeissa maisemissa. Sää oli tuulinen mutta lunta ja iloista ilmettä riitti koko iltapäivän ja seurassa järjestelyvuorot oli myönnetty C / B-tyttöjen harjoitusryhmälle, taustajoukkoineen jotka onnistuivat tehtävässään upeasti.

Lyöntipiste, makkaraa, mehua, räiskäleitä, arvontaa

Tapahtumassa oli lyöntipiste jossa kävi toistasataa lasta antamassa pallolle kyytiä ja olihan mukana myös muutama innostunut vanhempikin. Lyönnit tapahtuivat tolpista ja paikalla oli koko ajan opastusta sekä neuvontaa. Kioskista myytiin makkaroita, räiskäleitä, mehua ja yhteistyökumppaneilta saatuja tuotepalkintoja oli mahdollisuus voittaa ostamalla arpoja. Lisäksi lyöntipisteellä käyneet kokeilijat osallistuivat omaan arvontaansa.

Kaikille voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti

Haluamme kiittää kaikkia tapahtumassa mukana olleita ja eritoten tapahtuman yhteistyökumppaneita, Liperin kuntaa järjestelyistä sekä tottakai talkoolaisia, jotka muodostuivat pelaajista, heidän vanhemmistaan ja muista seuran aktiivisistä talkoolaisista.

Terveisin Maksu