Nuorten Superi vieraili Haapajärvellä!

16.5.2024

Pesäkuula - ViU 2 - 0 (9-4 ja 8-1)

Viinijärven Urheilijoiden Nuorten Superin joukkue kävi keskiviikko-iltana pitkällä pelimatkalla. Vaikka numerot olivat tällä kertaa suhteellisen selvät niin ottelu pysyi kuitenkin melko tasaisena. Vaikka kotijoukkue Pesäkuulat otti ansaitun voiton niin Viinijärvi rakenteli kuitenkin ottelussa 19:sta kolmostilannetta. Tällä kertaa kotiutuksissa ei ollut ruuti kuivaa.

Parhaat hetket osuivat molempien jaksojen alkuun ja varsinkin avausjaksolla oltiin vielä kolmannessa vuoroparissa 4-3 johdossakin, muutamalla harmillisella virheellä kotijoukkue pääsi peliin kiinni ja käytti saadun mahdollisuuden hyväksi.

Tällä kertaa palkittiin Sonja Purmonen sekä Tua Riissanen

Sonja Purmonen onnistui sisällä 100%  5 / 5 yritystä ja löi vielä yhden juoksun. Tua Riissanen pelasi ulkona varmasti ja hoiti sisäpelissä tehtävänsä ja löi myös yhden juoksun. Ulkopelissä Ada Reijonen jatkoi varmoja otteitaan ja lukkari Sara Rosti onnistui välillä sotkemaan kotijoukkueen lyöntipeliä. Sisäpelissä Aamu ja Sole Riissanen rakentelivat tilanteita ja Aamu toi kaksi juoksua ja Sole löi yhden juoksun. Jokerikolmikko Anna Kieloaho, Jutta Honkanen sekä Nella Puranen hoitivat tehtävänsä.

Seuraava peli tiistaina 28.5.klo 18.00 Pallokentällä juuri Pesäkuulaa vastaan!