Nuorten Superi hävisi kylmyydessä kauden avauspelinsä

5.5.2024

"Järkee vai ei?" lauloi jo 1980 luvulla Sleepy Sleepers

Moni ihmetteli päätöstä pelata +3 asteen lämmössä ja tietysti aiheestakin. Totuus oli kuitenkin se että kenttä oli loistavassa kunnossa ja lumisadekin oli tauonnut eikä kumpikaan joukkue pelaamisesta niin kauheasti nauttinut mutta hienosti niin Viinijärven sekä Siilinjärven pelaajat siihen asennoituivat eikä pelin aikana kumpikaan siitä valittanut ja mikä tärkeintä peli saatiin pelattua ilman loukkaantumisia.

ViU-SiiPe 0-2 (2-7,6-6)

SiiPe pelasi avausjaksolla kotijoukkuetta varmemmin niin sisällä kuin ulkona ja voitti jakson ansaitusti. Kotijoukkue teki sisäpelissä turhia paloja kärjen takana ja kaaripelikin oli aivan turhan äänetöntä. Ulkopelissä tuli muutama huono heitto ja numerot pääsivät turhan suuriksi. Totuus kuitenkin avausjaksolla oli ettei kotijoukkue pystynyt missään vaiheessa haastamaan vierailija SiiPeä joka ratkaisi jakson lopullisesti kahdella kovalla läpilyönnillä.

Toiselle jaksolle tuli sisuuntunut Viinijärvi ja aloitti ulkopelissä heti rohkeammin ja aloitteellisemmin ja piti Siilinjärven nollilla ja tekeminen tarttui myös sisäpeliin johon tuli aimo annos rohkeutta lisää. Jokerina pelannut Siina Kontturi kotiutti jokeri Viivi Hirvosen ja tilanne 1-0. Tuuli Riikonen löi painuvan lyönnin taakse ja kiersi kunnarin lumivalleista huolimatta ja samalla lyönnillä Kiida Helminen eteni kotipesään. Pitkä sisävuoro päättyi kun Tuuli Riikonen kotiutti vielä Aamu Riissasen ja tilanne oli jo 4-0. SiiPe tuli peliin mukaan kärjen takana heitettyjen takapalojen vaihtuessa juoksuiksi ja jakso olikin yhtäkkiä 4-3. Ada Reijonen löi vielä jokeri Sonja Purmosen kotipesään ja kotijoukkue johti 5-3. SiiPe tuli kuitenkin seuraavassa vuorossa palkittujen Ronja Varis ja Elsi Kataisen johdolla 5-6 johtoon. Viimeisessä sisävuorossaan Kiida Helmisen lyönnillä Iiris Varonen toi tasoituksen 6-6. Vielä saatiin kolmostilanne ja päästiin yrittämään juoksua mutta se päättyi paloon kotipesään ja näin SiiPelle 0-1 jaksovoitto sekä kaksi sarjapistettä. 

Palkitut Tuuli Riikonen sekä Ada Reijonen