Naisten maakuntasarja haki pisteen

30.7.2021

Torstai-Iltana pelattiin Naisten maakuntasarjaa Puijon Pesäpallostadionilla todella märissä olosuhteissa.

Kotijoukkue Puijon Pesis vei supervuoroparin jälkeen ottelun 2-1.

Avausjaksolla nuori vierasjoukkue ei oikein tahtonut uskoa itseensä. Varsinkin ulkopelissä tehtiin räpylä kädessä luokattomia virheitä ja jakso meni kotijoukkueelle 11-3.

Toisella jaksolla kastuneet Vinkkulaiset aloittivat taistelun. Lukkari Ada Reijonen vaikeutti selvästi peliään ja etukentällä Pinja Koivuselkä pääsi palloihin kiinni ja tekemään tärkeitä paloja kärkietenijöistä. Puijo pääsi kuitenkin kolmen juoksun karkumatkalle. Koivuselän lyönnillä saatiin tärkeä avausjuoksu. Kolmannen aloittavalla Martta Puhakka löi sovitusta paikasta pallon pitkälle ja numerot kaventuivat 4-3. Heti perään Viivi Hirvonen löi kovaa ja ulkokentän hienosta pelastuksesta johtuen, tuli vain yksi juoksu ja tilanne tasan 4-4. Neljännen alussa kärki meni kentälle ja Puhakka löi johtojuoksun. Heti perään Hirvonen antoi jälleen kyytiä pallolle ja tuloksena kunnari ja kaksi tavallista juoksua. Puijo kavensi vielä kahdella juoksulla mutta jaksovoitto Viinijärvelle 6-8.

Superissa sisävuoro ei tällä kertaa toiminut ja Puijo teki hienolla merkatulla lyönnillä juoksun ja varmisti jaksovoiton.

Pelit jatkuvat jo sunnuntaina, jolloin Maakuntasarjan vastustajaksi saapuu Siilinjärvi ja ottelu alkaa Pallokentällä klo 15.00.