Miesten nousukarsinnan ensimmäinen kohtaaminen

4.9.2023

Maakuntasarjassa Itäisen alueen miehet pelasivat sunnuntaina ensimmäisen nousukarsintaottelunsa. Tarvittiin supervuoro, ennen kuin ensimmäinen kiinnitys varmistui.

Vastustaja tulee Kuopiosta - Puijon Pesis. 

ViU voitti eka jakson 6-5. Tehokkaina Eemeli Pohtinen, kunnari + 1 lyöty ja 4 tuotua juoksua. Lauri Tanninen kaksi lyötyä ja yksi tuotu, Aale Junkkarinen, 2 lyötyä ja yksi tuotu juoksu. Jonne Vilhonen kolme ja Joonas Pohtinen yksi lyöty.

Eka jakson loppuun saattiin tälle kesälle tyypillisesti kunnon sadekuuro. Ainakin yksi yleisöstä otti siitä kaiken ilon irti! (kuva)

Toinen jakso meni PuPe:lle lukemin 6 -8. ViU:n kapteeni Lauri Tanninen odotteli kolmosella kotiutusta, mutta joutui kävelemään vuoron vaihtuessa kotiin ja totesi matkalla ”tehdään ihan itse nämä palot!”

ViU:n peli takelteli ulkopelivirheisiin. PuPe sai pelissä mm. kolme juoksua vapaataipaleilla. Supervuoron ratkaisu 0–1 syntyi harhaheitolla.

Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat Kuopiossa 9.9. klo 14:00 ja jos tarvitaan kolmas peli, niin sille on varattu Viinijärven Pallokenttä 16.9. klo 14:00