KIIDA HELMINEN 2-VUODEN JATKOSOPIMUKSEEN

10.9.2022

Kiida jatkaa Vinkussa

Joensuun Mailan kasvatti Kiida Helminen jatkaa Viinijärven Urheilijoissa. Vuosi sitten "pinkki paitaan" siirtynyt Kiida on tehnyt Viinijärven kanssa pelisopimukset kausista 2023 ja 2024. Loppukaudesta varsinkin vahvoja otteita esittänyt "Kikke" pelaa ensi kaudella B-tyttöjen superpesistä ja naisten suomensarjaa.

Ulkopelissä panostetaan 1-vahdin pelaamiseen

Kiidalla on takana hyvä ja ehjä harjoituskausi hyvänä harjoittelijana. Ensi talvena panostetaan ulkopeliharjoittelussa täysin etukenttäpelaamiseen 1-vahtina. Kiida on hyvä liikkumaan ja lukemaan peliä ja näitä ominaisuuksia tullaan kehittämään lisää, unohtamati kovien lyöntien torjuntaa vaihtotilanteissa. Myös heittovoimaa jalostetaan fysiikkatreenillä entisestään.

Kärkietenijänä

Sisäpelissä harjoittelu keskittyy enemmän nollatilanne pelaamiseen kärkietenijänä. Myös ykköstilanne pelaaminen pysyy Kiidan harjoitusohjelmassa. "Kikke" on ahnas pyrkimään kentälle ja ensi kesän tavoite on selkeä, tilanteesta riippumatta aina kentälle juoksemaan. Kiida tuo myös kärkipäähän vaarallisuutta, lyönnit lähtee kovaa ja vastustaja joutuu huomioimaan pelissään tämän seikan.

Joukkuepelaaja ja kova harjoittelija

Kiidan jatko meillä on jo seitsemäs kaksivuotinen sopimus joukkueessa. Kiida jatkaa joukkueen urheilullisuutta ja kovaa halua menestyä. Saimme taas ison palasen viemään joukkuetta ja seuraamme eteenpäin meidän omilla arvoilla. Kiidasta haetaan etukentälle toista johtavaa ulkopelaajaa ja sisäpeliin röyhkeää kärkietenijää. Olemme todella iloisia ja tyytyväisiä että Kiida jatkaa meillä.

Terveisin Maksu