B - Ykkönen / Naiset Maakuntasarja pelasivat

7.3.2024

Viikonloppuna kaksi harjoituspeliä

Nuoret Ykkönen kohtasi myöhään lauantai-iltana harjoituspelissä Joensuun Areenassa Joman vastaavan joukkueen. Heti sunnuntaina aikaisin aamulla pelattiin Kuopiossa pohjoismaiden suurimmalla kuplahallilla Lippumäellä Puijottarien maakuntasarjajoukkuetta vastaan.

Joma - ViU 2-0

Lauantaina Areenassa Ykkönen aloitti hyvin molempien jaksojen alut ja karkasi pienelle etumatkalle. Mitä pidemmälle jakso eteni niin Joma sai sisäpelinsä pyörimään ja vei molemmat jaksot suhteellisen selvästi. Nuorten Ykkönen oli ensimmäistä kertaa yhdessä nykyisellä koostumuksella ja selvästi näki että jännitys pääsi valtaamaan pelaajien tunnetta ja teki ulkopelistä varovaista. Kaikesta huolimatta pelissä tuli myös hyviä asioita riittävästi esille ja kaikki kunnia Joensuulaisille jotka löivät palloa ajoittain kovaa.

Puijottaret - ViU 0-2

Sunnuntain yhtenä teemana oli peli ilo ja rohkeus joka hyvin näkyy Ilpo Mustosen ottamasta kuvasta. Kentälle oli saatu myös arvokasta kokemusta Rilla Mehtätalon ja Joanna Mustosen johdolla jota täydensivät hienosti mukana olleet D-Tytöt ja näin saatiin monelle pelaajalle viikonloppuun arvokas harjoituspeli.

Kuvassa oleva Iida Haverinen on yksi omista D-Tytöistä joka pelasi sunnuntaina ennakkoluulottomasti 1-vahtina.

Kuvassa hutunkeitossa oleva joukkueen kapteeni Siina Kontturi oli myös tyytyväinen viikonlopun antiin ja varsinkin sunnuntain aamuun jossa itsekin onnistui hyvin ulkopelissä. Lauantaina aloitettiin hyvin mutta sitten vaan peli karkasi käsistä. Ulkopeliämme vaivasi selkeästi jännitys ja oltiin kyllä turhan arkoja ja hiljaisia. Sunnuntaina oltiin aivan eri joukkue ja henki oli päällä koko pelin.

Lauantaina 16.3. pelataan Tanhuvaarassa

Naisten Suomensarja kohtaa Siipen suomarin klo 15.30 ja B-Ykkönen klo 18.30 Kirittärien Ykkösen.


Kuvat: Ilpo Mustonen

Maksu