ViU miehet kolmen pisteen voittoon

20.7.2021

Ehjä peli toi 3 sarjapistettä Imatralta

Miesten suomensarja joukkue haki täyden 3 pisteen voiton Imatralta. 0-2 (4-7, 0-4).

Vahva ulkopeli voiton takeena

Ottelun avausjaksolla Viinijärven Urheilijat siirtyi ensimmäisessä vuorossa 1-0 johtoon Lauri Tannisen lyödessä Oskari Huittisen kotiin.  Imatran Pallo-Veikot rankensi omalla sisävuorollaan takatilanteen, mutta ViU:n ulkokenttä kesti.

Toisessa vuorossa ViU onnistu peräti kolmesti kun ensin Tanninen kotiutti Huittisen hienolla kakkosjatke lyönnillä. Toisen juoksun Viinijärveläiset saivat vapaalla ja kolmas juoksu syntyi Eelis Kemppilän lyödessä Konsta Pirhosen kotipesään. IPV jäi ilman juoksuja, saaden vain kaksi kolmostilannetta. Toisen vuoron jälkeen ottelu 0-4.

Kolmannen aloittavalla ViU jatkoi siitä, mihin jäi toisessa vuorossa ja teki kolme juoksua. Pirhonen löi ViU:n 5-0 johtoon kotipesään kiisi Kim Kyllönen. Tanninen löi Huittisen kotiin ja Hanno Mustonen löi Pirhosen kotipesään ja tilanne 7-0 Viinijärvelle. IPV ei saanut omalla tasoittavallaan mitään aikaan.

Neljännessä vuorossa ViU ei saanut enää juoksuja. Imatralaiset saivat pienimuotoisen kirin ja kavensivat ensimmäisen jakson loppulukemiksi 4-7.

Toinen jakso selvää ViU:n hallintaa

Vahva ulkopeli sinetöi toisen jakson ViU:lle. Kotijoukkue ei saanut yhtään juoksua toisella jaksolla, joten ViU:n tekemät 4 juoksua takasi täyden pistepotin.

Pelinjohtajana Tuukka Martikainen oli tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen. Joukkue toteutti hienosti luomaani taktiikkaa. Tavoitteena oli pelata hyvin happirikasta sisäpeliä koko joukkueella. Myös ulkopeli oli todella hyvää, vaikka jouduimme muutamissa vuoroissa tekemään ”neljä paloa”. Tästä on hyvä lähteä Lauantain kotiotteluun Joensuun Mailaa vastaan.

Lauantaina 24.7. Pallokentällä pelataan suomensarjaa tuplana, kun klo 13:00 miehet pelaavat JoMa-ottelun ja klo 17:00 ViU naiset saavat vieraita Siilinjärveltä. Tervetuloa kannustamaan!