Upea kauden avaustapahtuma

4.5.2023

Aloitettiin joukkuekuvilla

Viinijärven Urheilijoiden tapahtumailta käynnistyi kuvauksen ammattilaisen Harri Mäenpään Studio Korennon ottamilla joukkuekuvilla. Kuvissa oli hienosti käytetty uutta lähestymistapaa ja kuvat otettiin tällä kertaa katsomosta kentälle päin.

Kakku maistui kaikille

Kuvien jälkeen päästiin syömään kakkua jonka tarjoilusta huolehtivat Susanna ja Tiina. Yhteistyökumppanin Pulla Puljun kakku maistui kaikille kahvin ja mehun kera. Kioskissa hääräsi myös Pekka makkaramestarina ja kauppa kävi keväisessä säässä.

Sääkin suosi tapahtumaa

Etukäteen sää aiheutti kysymyksiä mutta sekin loppujen lopuksi suosi tapahtumaa ja välillä saatiin nauttia auringonpaisteestakin vaikka välillä olikin vähän koleaa.

Seuran puheenjohtaja avasi pesäpallokauden

Viinijärven Urheilijoiden puheenjohtaja Mira Loponen saikin pitää tapahtuman avauspuheen sekä avata virallisen pesäpallokauden auringonpaisteessa. Mira nostikin puheessa esille pelaajien ollessa kotipesässä hienosti esille seuraavat sanat. " Tämä on meidän toinen koti" ja tänne ei kuulu kiusaamiset ja kaikista pidetään hyvää huolta myös vastustajista.

Naisjoukkue aloitti yhteisellä lämmittelyllä

Kaikki naisjoukkueen 13 pelaajaa halusivat osallistua tapahtumaan ja tehdä arvokasta seuratyötä omilla tapahtumapisteillä. Alkuun lämmittelystä vastasi nelikko "Store, Sara, Sole ja Aamu" jotka liikkeillä saivat hyvät lähdöt tapahtumaan.

Kuusi eri tapahtumapistettä

Kaikki joukkueet aina G-Tytöistä - C-Tyttöihin kiersivät tapahtumapisteet läpi ja yhdellä pisteellä oltiin aina 15 minuttia, kolmen pisteen jälkeen pidettiin 15 minuutin tauko. Mukana oli myös vanhemmista oma ryhmä joka kiersi mukana.

Pisteillä oli siis edustusjoukkueen pelaajien tarjoamaa ohjelmaa jotka sisälsivät erilaisia "Hippaleikkejä, mailan hallintaa, pallopelejä, räpylän hallintaa, lukkarin testaamista sekä pesäpalloaiheisia pienpelejä.

Teippauskoulutusta

Tapahtuman aikana oli Antti Alamäen vetämää teippauskoulutusta kotijoukkueen uuden ilmeen saaneessa pukuhuoneessa. Koulutus sisälsi teoria osuuden sekä käytännön harjoitusta. Koulutukseen osallistui 16 kiinnostunutta joista suurin osa oli joukkueiden huoltajia sekä taustaryhmäläisiä.

Talkoolaisetkin ahkerina

Tapahtumassa olivat myös mukana Timo Palander sekä Juha Varis jotka tällä kertaa osallistuivat puhtaasti työpanoksella. Otteluisännyysmökin katolle asennettiin uudet mainostelineet ja siihen yhteistyökumppanin mainos.

Mukana 120 henkilöä

Viime keväänä oli vastaavassa tapahtumassa mukana 105 henkilöä ja nyt tehtiin uusi ennätys ja porukkaa oli mukavasti mukana 120 henkilöä toki uutta ennätystä selittää pitkälti se että meillä on uusi upea G-Tyttöjoukkue saatu toimintaan mukaan. 

Tapahtuma huipentui arvontaan

Tapahtuman lopussa pidettiin kiitospuheet kaikille mukana olleille. Samassa yhteydessä puheenjohtaja Mira Loponen nosti arvontakorista yhden arvan jolla voittaa seuran lahjoittaman hupparin.

Hupparin voitti Saga Silvennoinen

Saga on E-Tyttöjen pelaaja ja tarkemmat ohjeet tilaamisesta tulee seuralta.

Huomenna jo pelit jatkuvat Pallokentällä

Kuvassa olevat D-Tytöt pääsevät jo huomenna perjantaina tositoimiin Viinijärven Pallokentällä jolloin tytöt kohtaavat klo 18.30 Joman.

Lauantaina pelaavat naiset

Lauantaina 6.5 klo 13.00 pelataan naisten suomensarjan harjoitusottelu ViU - Joma

Sunnuntaina E-Tyttöjen turnaus

Sunnuntaina 7.5 klo 12.00 käynnistyy E-Tyttöjen turnaus ja pelejä pelataan aina klo 18.00 asti.

Kiitokset kaikille ja viikko jatkuu vilkkaana Pallokentällä

T. Maksu