Naisille tarkeä voitto

5.8.2023

Kirittäret kaatui supervuoroparin jälkeen 1-2 (3-6,6-5 ja 0-1)

Tiistai-iltana pelattiin Naisten Suomensarjan ottelu Jyväskylän Yrttisuolla ja vierasjoukkue Viinijärvi poistui paikalta kaksi arvokasta sarjapistettä mukanaan. Voitolla joukkue säilytti sarjataulukossa neljännen sijan ja taistelee edelleen paikasta lohkon pudotuspeleihin kun on kaksi sarjakierrosta jäljellä. Joukkue kohtaa vielä Kuusankosken vieraissa ja tiistaina päättyy runkosarja kotiottelulla Jomaa vastaan.

Ottelu keskeytettin kolmesti

Voimakas sade aiheutti vaikeuksia pelin läpi viemiseen ja sen mukana tuoma pimeys. Jatkuva sadekuuro hellitti vasta toisen jakson lopussa ja näin pystyttiin myös supervuoropari pelaamaan.

Jokerit tuloksen tekijöinä

Jokerikolmikko Jenna Storhammar, Rilla Mehtätalo ja Ada Reijonen löivät kaikki kolme juoksua ja kotiutukset olivat todella laadukkaita. Viivi Hirvonen toi ottelussa neljä juoksua. Koko joukkue pelasi hyvin niin sisällä kuin ulkona. Lukkarina pelannut nuori vasta 13-vuotias Minja Tukiainen voi olla myös tyytyväinen esitykseensä. Joukkueesta palkittiin Aamu Riissanen sekä Jenna Storhammar.

Martta Puhakka ratkaisijana

Kirittäret pidettiin nollilla ja kärki meni kentälle. Puhakka vaihtoi lyhyellä lyönnillä takapesät täyteen ja heti merkkaamaton lyönti 2-kopparin eteen Viivi Hirvosen juostessa voittojuoksun kotipesään ja juhlat pystyyn.

T. Maksu