Naiset hävisi Siipelle

29.5.2023

Siipe karkasi molemmilla jaksoilla

Naisten Suomensarja jatkui sunnuntai-iltana Viinijärven Pallokentällä. Avausottelunsa voittanut kotijoukkue hävisi nyt selkeästi Siilinjärven pesiksen ykkösjoukkueelle jaksopistein 0-2 (1-9 ja 0-6).

Sisäpeli tökki pahasti

Vierasjoukkue karkasi aina kummankin jakson kolmannessa sisävuorossa. Jaksolukemat olivat selkeät, mutta molempien jaksojen alussa oli kotijoukkueella mahdollisuudet päästä haastamaan Siipeä tosissaan. Tällä kertaa ei lyönnit napsuneet "keppiin" ja ratkaisutkaan eivät olleet etukäteen suunnitellun kaltaisia. Kaikki kunnia kuitenkin vastustajan ulkopelille, joka nollasi Viinijärveläisten yritykset suhteellisen helposti.

Muuttoranta ja Hirvonen valopilkut

Tappiosta huolimatta matka jatkuu eteenpäin ja alkukauden vastoinkäymiset on unohdettu ja edessä on nyt oman pelin kehittäminen jokaisella osaalueella. Kotijoukkueesta erottuivat vahvasti ulkona pelanneet 1-vahti Martta Muuttoranta ja 2-koppari Viivi Hirvonen.

Tiistaina 30.5 pelit jatkuvat jo Kiteellä

Huomenna joukkue pelaa jo klo 18.00 Kiteen perinteikkäällä Rantakentällä paikalliskamppailun Kiteetä vastaan. Joukkue on jo aloittanut valmistautumisen otteluun ja huomenna on jälleen uusi mahdollisuus. Joukkue kiittää kannattajia kotipelin kannustuksesta ja toivoo runsaslukuista kannustusta myös vieraspeliin.