Kurssin kautta tuomariksi pesispeleihin

19.3.2019


Oletko koskaan katsonut peliä raidallisin lasein? Tuomaritoiminta on mahtava tapa päästä nauttimaan pelin tunnelmasta.

Viinijärven Urheilijat järjestää tuomarikoulutuksen sekä aikuis- että nuorisotuomareille keskiviikkona 3.4. klo 18 alkaen Ylämyllyn koulun nousevassa luokassa (koulun pohjakerroksessa). Kouluttajina Saija Kinnunen ja Juha Kosonen.

Ilmoittaudu koulutukseen

Jos olet miettinyt, miten olla mukana seuran toiminnassa, niin tässä on tilaisuutesi antaa iso panos pienellä vaivalla. Ilmoittaudu koulutukseen Katille 31.3. mennessä kati.pikkarainen@gmail.com, p. 044-259 8482

Ja tiesitkö, suorittamalla tuomarikortin saat ilmaisen sisäänpääsyn kaikkiin pesäpallon runkosarjojen peleihin.

Ohjeita tuomarikoulutukseen osallistujille

Jokaisen henkilön tulee täyttää ilmoittautumislomake, mieluummin etukäteen, kuitenkin viimeistään koulutuksen aikana. (Linkki alla.) Sääntökokeen voi tulostaa ja tehdä jo etukäteen siltä osin, mihin osaa vastata ja ottaa sen sitten koulutukseen mukaan. Osa asioista voi olla uusia (syöttämiseen tullut tälle vuodelle muutoksia/tarkennuksia), joten niihin voi sitten vastailla koulutuksessa, kun tämä osio on käyty ensin läpi. Sääntötesti koskee aikuistuomareita, mutta toivottavaa on, että myös kaikki nuorisotuomarit täyttäisivät kokeen ennakkoon.

https://tapahtumat-pesis-fi.pwire.fi/tapahtumat/tuomarikoulutus-viinijarven-urheilijat-1/ 

Halutessaan sääntötestin voi tehdä myös täällä ja tulostaa vastaukset mukaan: https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=863366729&_k=2UkcGX7aoZg_JLdhk-RIr9G0Uri0lUm3Z94WdXWSepIuOu_rF9VCG7sLe-87z_O7

Sähköiseen lomakkeeseen tulee kirjoittaa nimi, seura, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, johon sääntötesti lähetetään. Vastaukset voi tulostaa sitten omaan sähköpostiin tulleesta viestistä.