ViU:lta merkittävä stipendirahasto junioreille.

12.2.2019


Viinijärven Urheilijat on perustanut stipendirahaston tukemaan taloudellisesti junioreitaan, joiden perheessä taloudellinen tilanne on jostain syystä heikentynyt.

Meille jokainen juniori on tärkeä, ja haluamme näin mahdollistaa harrastamisen niillekin nuorille, joille harrastamisen kustannukset voisivat muuten olla esteenä.

Stipendirahastosta tukea voivat hakea seuran juniorijäsenet (c-ikäiset tai alle) esimerkiksi leiri- ja pelaajamaksuihin tai varustehankintoihin.

Idea rahaston perustamisesta lähti itämään entisen puheenjohtajan Jukka Rummukaisen ajatuksesta ja konkretisoitui vihdoin nyt seuran taloudellisen tilanteen sen salliessa. Viime vuoden ahkera talkootoiminta ja seuran järkevä taloudenpito, omistuksien myynnin lisäksi, ovat mahdollistaneet seuralle 10 000 euron peruspääoman sijoittamisen rahastoon.

Rahastoon voivat lahjoittaa varoja niin yksityiset kuin yrityksetkin. Jo ideavaiheessa ensimmäiseksi lahjoittajaksi ilmoittautui Kari Laatikainen. Hän on luvannut lahjoittaa rahastoon keilakilpailusta voittamansa summan.

Yhteistyökumppaneiden lahjoituksilla ja seuran vuosittaisilla sijoituksilla rahaston on tarkoitus tukea junioreitamme useana vuonna tästä eteenpäin.

Jo pienelläkin lahjoituksella kuka tahansa voi olla mahdollistamassa tärkeiden henkilökohtaisten pelivarusteiden hankinnan. Esimerkiksi junioriräpylän hinta on 60-100 euroa, mailat maksavat 100-200 euroa.

Tuen hakumahdollisuus avataan heti. Rahaston tarkemmat säännöt ja ohjeet hakulomakkeineen löytyvät seuran verkkosivuilta www.viu.fi/info/stipendirahasto/