Viinijärven Urheilijat ry:n syyskokous 28.11.2018

29.11.2018

Syyskokoukseen osallistui hienosti jäseniä ja tulokseksi saatiin useammalla uudella jäsenellä vahvistunut johtokunta. Johtokuntaan valittiin kolme uutta varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä.

Puheenjohtajana jatkaa Mira Loponen. Erovuoroisista jatkamaan valittiin Timo Palander ja Ritva Varpoila. Entisistä johtokunnan jäsenistä jatkavat Vilma Räsänen ja Juha Varis. Uusiksi jäseniksi valittiin Harri Asikainen, Tiina Karvinen ja Hanne Martikainen. Varajäseniksi tulivat Matti Hirvonen ja Petteri Partanen. Johtokunta järjestäytyy tammikuussa 2019.

Syyskokous hyväksyi yksimielisesti toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2019. Tulevan kauden painopisteenä on junioritoimintaan panostaminen ja sen kehittäminen. Uuden laajemman johtokunnan voimin lähdetään viemään eteenpäin mm. toimintasuunnitelmaan sisällytettyjä stipendirahastoa ja junioripäällikön palkkausta.

Nykyisen johtokunnan toimesta on haettu Pesäpalloliitolta palkkatukea junioripäällikön palkkaamiseen. Erillisellä stipendirahastoon varattavalla määrärahalla on tarkoitus mahdollistaa myös taloudellisesti tiukalla olevien perheiden lasten harrastusta osallistumalla esim. leirikustannuksiin tai subventoimalla harrastajamaksua.

Viinijärven Urheilijat on parin vuoden ajan tasapainottanut menestyksekkäästi talouttaan. Seura on taloudellisesti tällä hetkellä vahvassa kunnossa ja se mahdollistaa toimintasuunnitelmassa esitellyt lisäpanostukset junioritoimintaan. Panostuksista huolimatta ja tarkalla budjetoinnilla päästään seuraavankin kauden osalta hyvään lopputulokseen ja syyskokous hyväksyikin hieman ylijäämää osoittavan budjetin.