Naisten maakuntasarjan kausi päätettiin voittoon

22.8.2021

Sunnuntai-Iltana kohdattiin Kiteen Pallon hieno joukkue kauden viimeisessä pelissä kotona Vinkussa.

Viinijärveläiset voittivat ottelun supervuoron jälkeen 2-1. Jaksot 0-1 ja 4-2 sekä supervuoro 1-0.

Avausjakso oli tiukkaa taistelua ja ulkopelin juhlaa. Kiteelle riitti yksi juoksu jaksovoittoon.

Toiselle jaksolle tehtiin muutoksia vaihtolyönteihin ja saatiin sisäpeliä auki. Mona Asikainen löi kolmospuolelta läpi ja Pinja Koivuselkä toi johtojuoksun. Kolmannen alussa Kiteen ykköspalkittu Iida Väkeväinen löi kakkospuolelle väliin ja Kitee nousi tasoihin 1-1. Kolmannen tasoittavalla Viivi Hirvonen puhkaisi kolmosjatkeen ja kiersi kunnarin ja numeroiksi 2-1. Jokeri Anna Kieloaho löi hienon merkatun lyönnin ja Hirvonen juoksi numeroiksi 3-1. Sisävuoro jatkui pitkänä ja Hirvonen löi vielä Koivuselän kotipesään. Kitee pystyi lyömään vielä yhden juoksun, mutta jakso päättyi hienon lukkaripelin pelanneen Ada Reijosen polttoheittoon kolmoselle. Toinenjakso 4-2 Vinkulle.

Supervuorossa Kitee pidettiin nollilla. Martta Puhakka löi itsensä ykköselle ja Asikainen sekä Ada Vattulainen järjestelivät hienosti kolmostilanteet. Ratkaisu oli tuttu tältä kaudelta. Hirvonen löi upeasti ja Puhakka juoksi otteluvoiton kotipesään.

Pyttykerho palkitsi hienoa ulkopeliä pelanneet 2-vahti Pinja Koivuselän sekä 2-polttaja Mette Hiltusen.

Viikonlopun kahdella voitolla naisten maakari nousi sarjataulukossa neljänneksi. Naisten maakuntasarjan joukkue kiittää kaikkia hienosta kannustuksesta.

C-Tyttöjen pelit jatkuvat perjantaina klo 17.00 JoMa Punaisia vastaan.