VIINIJÄRVEN PESISPERHEESEEN UUSIA PELAAJIA

28.9.2022

Siina Kontturi ja Aada Malinen pukevat pinkkipaidan

Molemmat tekivät Viinijärven Urheilijoiden kanssa kaksivuotiset pelisopimukset kausista 2023 ja 2024 ja pelaavat ensi kesänä C-tyttöjen sm leirisarjaa sekä B-tyttöjen ykköspesistä.

Siina tulee Ilomantsista

15-vuotias Siina Kontturi on Ilomantsin Urheilijoiden kasvatti, mistä hän siirtyy Viinijärven Urheilijoihin. Viime kaudella Siina pelasi naisten maakuntasarjaa ja oli jo mukana Viinijärven C-tyttöjen yhdistelmäjoukkueessa Seinäjoella. Leirillä Siina väläytteli osaamistaan ja kovaa asennetta.

Kovan asenteen omaava nuori nainen

Joukkue tulee saamaan hyväntuulisen, määrätietoisen ja kovalla asenteella varustetun joukkuepelaajan. Siinalle haetaan ulkopelipaikkaa linjasta tai etukentältä, joita hän on pelannut. Sisällä löytyy osaamista jo kaikilla osaalueilla. Aluksi Siina ajetaan rauhassa joukkueeseen mukaan ja kun harjoittelu lähtee kunnolla pyörimään, niin katsotaan ensi talven pääpainot niin ulko- kuin sisäpeliin.

Aada tulee puolestaan Jomasta

Myös vuonna 2007 syntynyt Aada Malinen siirtyy pinkkeihin Joensuun Mailasta, jossa pelasi viime kaudella. Aadakin pelasi Seinäjoella kuluneena kesänä C-tyttöjen yhdistelmäjoukkueessa yhdessä Joensuun ja Jyväskylän tyttöjen kanssa. Leirin peleissä Aada esiintyi edukseen.

Kova halu harjoitella ja pelata

Viinijärvi tulee saamaan määrätietoisen nuoren pelaajan, joka haluaa harjoitella ja pelata. Aada on aikaisemmin pelannut ulkopelissä kopparina ja polttajana. Ensi talven aikana panostetaan 2-polttajan paikan pelin kehittämiseen. Sisäpelissä Aadasta rakennetaan ykköskärjen vaihtajaa ja takaetenijää. Siinan tavoin ajetaan Aada ensiksi rauhassa joukkueeseen sisään.

Kaksikko tuo juuri oikeanlaisia arvoja

Saamme Siinasta ja Aadasta joukkueeseemme kaksi kovaa näyttöhaluista pelaajaa jotka eivät pelkää kovaa harjoittelua. Kummankin kanssa aloitetaan rauhassa määrätietoinen harjoittelu. Lisäksi molemmat pelaajat omaavat hyvät mahdollisuudet tulevaisuudessa siirtyä B-tyttöjen superpesiksen ryhmään. Tytöt ovat juuri oikeanlaisia seuran tulevaisuuden suunnitelmia silmällä pitäen.

Terveisin Maksu