TUPLAREISSULTA MIEHILLE KAKSI TAPPIOTA

22.6.2021

KPL OLI YLIVOIMAINEN

ViU:n miesten Suomensarjajoukkue matkusti lauantaina 19.6. Kouvolan Pallonlyöjien vieraaksi KSS energia areenalle. Tuplareisulle matkaan lähti vain 11 miestä, joten annoimme jo sen puolesta tasoitusta vastustajille.

Lauantaina keli suosi sisäpeliä ja ottelussa nähtiin yhteensä 51 takatilannetta ja 32 juoksua.

KPL näytti pelaamisen mallia ensimmäisessä vuoroparissa lyöden 3 juoksua. ViU tuli omalle tasoittavalleen taistelu ilme päällä ja rankensi kolmostilanteen, josta syntyi ViU:n ainut juoksu koko ottelussa. Juoksun löi Lauri Tanninen ja toi Niilo Suutarinen.

Toisessa vuoroparissa KPL jatkoi siihen mihin oli ensimmäisessä vuorossa jäänyt lyöden viisi juoksua. Tilanne 8-0. Niilo Suutarinen loukkaantuminen toisessa vuoroparissa lisäsi haasteita loppupelin pelaamiseen.

Kolmannessa vuorossa Kopla kaunisteli jakson loppulukemiksi 22-1.

TOINEN JAKSO JO VÄHÄN PAREMPI

Toiselle jaksolle oli hieman ensimmäistä jakso parempi. Saimme tiivistettyä ulkopelaamista, mutta sisäpeli oli tehotonta. Toinen jakso KPL:lle 9-0 ja koko ottelu 2-0.

SUNNUNTAINA LAHDEN KIMPPUUN

Haastavasta tilanteesta jouduttiin pelaamaan Lahdessa kokoonpanossa enää 10 pelaajaa, joten olisimme toivoneet hieman viileämpää pelikeliä. Mittarissa hurjat +30 astetta.

LAHTI ENSIMMÄISELLÄ JAKSOLLA SELVÄSTI VAHVEMPI

Vaikka miehet paransivat peliään edelliseltä päivältä, niin Lahti oli selvästi vahvempi. Ensimmäisessä vuoroparissa LMV löi kolme juoksua. ViU sai omalla vuorollaan yhden juoksun. Toiseen vuoropariin lähdettiin Lahden 3-1 johdossa. Toisessa vuorossa Mailaveikkojen Lasse Saraluoto löi hienon lyönnin kolmosjatkeelle ja pallo karkasi kopparin ulottumattomiin. Saraluoto kirsi kunnanarin ja kotiin Saraluodon edellä kirmasi Elias Lahti. Kolmanteen vuoroon Lahden johdossa 7-1.

Murheellinen kolmas vuoropari ratkaisi Lahden jaksovoiton. Lahti takoi peräti 8 juokua. ViU kavensi vielä omalla sisävuorollaan tilanteen 15-2, joka oli jakson lopputulos.

HIENO TAISTO TOISELLA JAKSOLLA

Toiselle jaksolle ViU muutti kokonpanoaan, mikä piristi joukkueen pelaamista, niin sisällä kun ulkona. kaksi ensimmäistä vuoroa mentiin tasaisissa merkeissä. Lahti onnistui ensimmäisessä vuoroparissa lyömään yhden ja toisessa vuorossa kaksi juoksua. Kolmanteen vuoropariin lähdettiin 3-0 tilanteesta.

ViU viritteli kolmannessa vuorossa kiriä tehden aloittavallaan vuorolla 2 juoksua, mutta Lahti teki tasoittavallaan vuorolla kuusi juoksua. Neljännen aloittavalle lähdettiin tilanteesta 9-2.

Neljännessä vuorossa pallo alkoi osumaan mailaan. Tilanteeksi 9-3 toi Jaakko Haverinen harhaheitolla. Niilo Suutarinen toi Lari Rautiaisen lyömänä tilanteeksi 9-4. ViU:n viidennen juoksun lyöjänä Konsta Pirhonen juoksun toi Oskari Huittinen. Lauri Tanninen kotiutti Rautiaisen ja Pirhosen. Tilanne 9-7. Loppukiri jäi tähän joten Lopputulos Lahdelle 2-0 (15-2, 9-7)