SARA ROSTI JATKAA PINKKIPAIDASSA

29.8.2022

Tällä kaudella vahvasti Naisten Suomensarjaa, B-Tyttöjen ykköspesistä sekä C-Tyttöjen Sm-leirisarjaa pelannut vasta 16-vuotias Sara Rosti jatkaa Viinijärven Urheilijoissa pelikaudet 2023 ja 2024. Sara on Kiteen Pallon kasvatti.

Ensi kaudella B-Tyttöjen Superpesistä ja Naisten Suomensarjaa

Sara on monipuolisesti harrastanut liikuntaa ja pelannut myös jääkiekkoa. Kiekko jää nyt pois ohjelmasta ja tarkoitus on nyt satsata tosissaan pesäpalloon. Kotipesässä syöttölautasen vieressä lukkarina ja takakentällä kopparina viihtynyt Sara hakee nyt jatkossa kehitystä nimenomaan lukkarin paikalle ja tulee olemaan iso osa jatkossa joukkueen tulevaisuutta.

Fysiikkaan panostetaan

Ensiksi ruvetaan kehittämään fysiikkaa ja sitä kautta haetaan nopeutta, räväkkyyttä lautasen viereen ja tottakai lisää heittovoimaa. Tämä tuo taas uusia mahdollisuuksia kokonaisvaltaisen lukkaripelin kehittämiseen sekä Saran vahvuuksiin sisäpelissä ja varsinkin etenemiseen.

Loistava asenne

Sara sopii loistavasti seuramme tulevaisuuden suunnitelmiin ja jo muutaman vuoden joukkueessa pelanneena on osoittanut meille kykynsä. Saamme joukkueeseen lisää taistelua, asennetta, johtajuutta ja ennenkaikkea halua voittaa pelejä. Potentiaalia Sarasta löytyy ja lautasen vieressä hän on vielä se kuuluisa "hiomaton timantti" jolla on loistavat mahdollisuudet tulla aina Superpesistason pelaajaksi. Sara antaa myös lisää vaihtoehtoja sisäpeli pelaamiseen. Olemme todella tyytyväisiä Saran jatkamiseen täällä Viinijärvellä.

Terveisin Maksu