Nuorten valmennukseen lisää vauhtia

15.2.2020

ViU ilmoittaa joukkueen myös naisten maakuntasarjaan. Joukkueen runko perustuu seuran C-tyttöihin. 

Kuvassa kauden 2019 aluesarjamestarit, ViU D-tytöt.

Viinijärven Urheilijat pelaa ensi kesänä aikuisten sarjoissa kolmella joukkueella. Naisten suomensarjan ja miesten maakuntasarjan joukkueiden lisäksi Seuran C-juniorit tulevat pelaamaan myös naisten maakuntasarjaa.

Aikuisten sarjaan lähteminen on seuralta ja pelaajilta selkeä sijoitus tulevaisuuteen. Maakuntasarjassa juniorit saavat hyvää kokemusta aikuisten peleistä ja lisää tavoitteellisuutta harjoitteluunsa.

Maakuntasarjan joukkueen runko muodostuu Viinijärven Urheilijoiden C-tytöistä ja vahvistuksia haetaan vielä muista tavoitteellisesti harjoittelevista pelaajista.

Naisten maakuntasarjan joukkueen valmennuksesta ja pelinjohdosta vastaavat Hanne Martikainen ja Marko Huhtanen. Mm. Porin Pesäkarhuissa aikaisemmin vaikuttanut Marko Huhtanen on asettunut pysyvästi Pohjois-Karjalaan ja ViU saa hänestä kokeneen vahvistuksen valmennuspuolen osaamiseen. Marko osallistuu myös C-tyttöjen valmennusryhmään.

Seuran tavoitteena on saavuttaa Ykköspesis –taso naisissa 2025 mennessä. Nyt kasvatetaan niitä nuoria, jotka ovat avainasemassa korkeampia sarjatasoja tavoiteltaessa.