Naisten suomarin kausi 2020 on käynnistynyt

21.11.2019

"Huippua, että joukkue on rungoltaan pysynyt samana ja mukaan on tullut uusia vahvistuksiakin".

ViU:n naisten suomensarjajoukkue on aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen 2020. Yhteisiin fysiikkatreeneihin on kokoonnuttu vaihtelevalla porukalla lokakuun alusta alkaen ja myös lajiharjoituksia aloitellaan pikkuhiljaa.

Joukkueen runko on säilynyt lähes samana kuin edellisellä kaudella. Muutamista mukaan tulleista "tryouteista" toivotaan vielä saatavan vahvistusta tulevan kauden kokoonpanoihin. Pelinjohtokaksikkona toimivat ensi kesänäkin Vilma ja Kaija Räsänen.

Pelaajia tavattavissa Metropol-kauppakeskuksessa naisten messuilla

Harjoittelun lisäksi joukkue on aloittanut varainhankinnan toimintansa tukemiseksi ja yhteishenkeä on kohotettu lenkkipolun lisäksi myös inventaarioissa sekä joulukorttipajalla, jonka tuotoksia on ostettavissa lauantaina 23.11. perinteisiltä naisten messuilta kauppakeskus Metropolista. Tervetuloa moikkamaan pelaajia kello 9-18 välillä ja katsomaan mitä muuta he osaavat kuin pelata.

Vilma Räsänen kertoo odottavansa innolla pääsevänsä kehittämään joukkueen peliä eteenpäin tulevalla kaudella. "Huippua, että joukkue on pysynyt samana ja mukaan on tullut uusia vahvistuksiakin. Talven aikana kirkastetaan joukkueen kanssa vahvuuksiamme ja kehitettäviä osa-alueita kesän pelejä ajatellen. Tavoitteet kesän osalta lyödään lukkoon yhdessä lähiaikoina".