Naisten suomarijoukkueen ensimmäinen voitto

23.6.2021

ViU:n naisten suomisarjan kohtasi sunnuntaina kotikentällään Pesäysit Lappeenrannasta.  Tällä kertaa lopputulos oli mieluinen, kun tasainen peli päättyi kotijoukkueen 1-0 (3-3, 6-3) voittoon. Valmennus kehui etenkin joukkueen ulkopelin toimivuutta.

Kesän ensimmäisen pelinsä lukkaroinut Jonna Litja toi uutta virtaa ja vauhtia peliin ja sisällä tehtiin tarvittavat juoksut.

"Ensimmäisen jakson pistemenetys toki harmittaa, koska jakso olisi ollut voitettavissa. Hölmöiltiin kaarella ja ei saatu tarvittavaa juoksua tehtyä", Maria Mononen summaa tasan päättyneen ensimmäisen jakson.

Toisella jaksolla vastustaja auttoi kahdella vapaalla juoksulla, mutta meni vielä johtoonkin.  Marika Rummukaisen lyönnistä ajolähdössä päästiin kuitenkin tasoihin ja perään Jonnan lyönti vaihtotilanteessa meni läpi, jonka  seurauksena 1+2  ja jaksovoitto. Sen ansiosta kyllä voitettiin toinen jakso.

Koko joukkue esitti loistavia suorituksia ja  palkinnot saivat Tiia Myllylä ja Jonna Litja

Voiton jälkeen joukkue jäi hyvillä mielin juhannustauolle ja hengähtää hetken. Seuraava luvassa on tiukka paikalliskamppailu kun vieraaksi saapuu JoMa 30.6. Ottelu näytetään suorana lähetyksenä Karjalaisen verkkopalvelussa.