MMKS karsinta vietiin kolmanteen kohtaamiseen

12.9.2020

Miehille voitto kuoleman pelistä 0–2 (6-7,2-5)

Itärajan Ponnistus (KiPa 3, maakuntasarja) kohdattiin lauantaina toistamiseen ja tapahtumapaikkana Rantakenttä.

Ensimmäisen jakson kohokohta oli neljännen tasoittavalla. Siinä 6–1 takaajaotilanteesta kammettiin 6-7 jaksovoittoon. Kapteeni Kristian Martikainen löi tuon jakson voittojuoksun!

Toinen jakso ja sen ensimmäisellä sisävuorolla vinkkulaiset menivät  0–4 johtoon ja sitten puolustettiin! "Huikea taistelu joukkueelta" hehkuttaa kapteeni Martikainen.

Pienillä marginaaleilla mennään. Finaali ratkeaa viikon päästä lauantaina klo 13 alkavassa kolmannessa kohtaamisessa Rantakentällä.

ViU:n palkitut 1. Jaakko Haverinen ja 2. Jari Karppanen, Itärajan Ponnistuksen palkitut 1. Tuukka Hurri, 2. Heikki Paakkinen