Kunnanjohtaja tarjosi mitalikahvit D-tytöille

9.9.2019

ViU D-tytöt osallistuivat Liperin kunnanjohtaja Hannele Mikkasen tarjoamille mitalikahveille aluesarjamestaruuden kunniaksi.

Kunnanjohtaja kehui olosuhteita, joissa pesäpalloa Liperissä voi harrastaa ja vertaili sitä omaan nuoruuteensa Kaavilla, missä he koulun pihalle kepillä piirtelivät rajat nelimaalin pelaamiseen. Hyviin olosuhteisiin Hannele Mikkanen lukee myös kiinnostuneet ja sitoutuneet valmentajat, vanhemmat, huoltajat ja muut taustajoukot, jotka kuljettavat nuorensa harjoituksiin, kilpailuihin ja turnauksiin ja toimivat joukkueiden taustatehtävissä.

”Onneksi olkoon teille, syvä kumarrus Savo-Karjalan D-tyttöjen mestaruudesta. Ensi vuonna sitten seuraavaan ikäluokkaan, isolle kentälle pelaamaan. Pitäkää yhtä. Joukkueurheilu on tosi kiva, sillä siitä saa myös sosiaalista varmuutta tulevaisuuteen”, toivotteli Hannele Mikkanen kahvitilaisuuden alussa pitämässään puheessa. Lisäksi kunnanjohtajan mielestä Liperin kunnan alueella ViU on se ”meidän juttumme”, jota halutaan kannustaa harrastuksessa ja kilpaurheilussa.

Kunnanjohtajan halausten ja Heli Lavikaisen kukitusten jälkeen joukkue taustoineen pääsi Heinosen Leipomon tarjousten ääreen.