Kotijoukkueelle kovaa oppia

9.5.2021

Lauantai-iltana Naisten suomensarjassa pelaava Joroisten Urheilijat antoi ViU:n C-tytöille kovaa oppia. Peli meni vieraille puhtaasti 0-2 (jaksot 2-16 ja 4-7).

Varsinkin ensimmäinen jakso oli nopeasti ohi ja selitykseksi ei jää uudistunut kokoonpano. Tällä kertaa nuorekas joukkue ei saanut itsestään kaikkea irti ja ehkä valmistautuminenkaan ei onnistunut kunnolla. Ulkopelissä varsinkin jäätiin ensimmäisellä jaksolla kantapäille.

Toki vierasjoukkue entisen Superin pelaajan Saija Kosken johdolla löi palloa kovaa ja tarkasti passiiviseen ulkokenttään.

Toisella jaksolla ViU:n tyttöjen ulkopeli parani huomattavasti ja viimeiseen vuoroon mentiin aina tasatilanteessa. Lopussa Joroinen onnistui kotiutuksissaan ja jakso vieraille.

Kotijoukkueesta ulkopelissä erottui 2-puolella linjassa pelannut Hertta Kohonen ja myös Lukkarina pelannut Mona Asikainen onnistui mukavasti. Sisäpelissä jokerina pelannut Minja Tanskanen kotiutti kahdesti.

Tästä jatketaan kuitenkin hymyssä suin kohti ensi viikkoa, jolloin kohdataan keskiviikkona 12.5. JoMa klo 17.30 Viinijärven Pallokentällä ja heti torstaina matkustetaan kauden viimeiseen harjoitusotteluun Joroisiin.