Ura oli vahvempi

7.7.2024

NSS ViU - Kannuksen Ura 0-2 (4-5, 6-9)

Vierailija Kannuksen Ura vei kärkikamppailun ja kolme sarjapistettä.

Kovalyöntinen Kannuksen Ura jatkaa sarjakärjessä haettuaan kolme sarjapistettä Viinijärven Pallokentältä.

 

 

Viime hetken muutokset ulkokentälle vaikuttivat voimakkaasti ulkopelin onnistumiseen.

Yhdeksikköön jouduttiin tekemään muutoksia alkukauden kokoonpanoon kahden pelaajan puuttumisen vuoksi. Heidän tilallaan pelanneet pelaajat taistelivat hyvin heille uusilla paikoilla, vaikka valmistautuminen jäi lyhyeksi ja ulkopelissä ei saatu tehtyä niitä asioita, mitä olisi haluttu.

Yksi ulkopelin onnistujista oli yli vuoden tauon jälkeen lautasen vierelle pelaamaan tullut Enni Sauvala.

Enni rytmitti peliä hienosti ja piti välillä yllä kovaakin tempoa, jota hän jaksoi tehdä puolitoista jaksoa. Tämän jälkeen 2-vahtina pelannut Sara Rosti tuli lukkariksi ja Enni meni kentälle 2-vahdiksi. Kumpikin voi olla tyytyväinen omaan ulkopeliinsä.

Sisäpelissä kärki toimi

Sisällä tehtiin peräti 27 kolmostilannetta, mutta tällä kertaa kotiuttamisessa ei saatu parasta irti. Toki vastustajan lukkari Eerika Laakso sai onnistuneesti sotkettua kotijoukkueen takatilanne pelaamista saaden vielä oikeaan aikaan osumaan muutaman taktisen vääränkin. Sini Suihko meni vahvasti kentälle ja onnistui myös vaihdoissaan hyvin. Aamu ja Sole Riissanen sekä Kiida Helminen loivat hyvin tilanteita läpi ottelun. 

Ottelun palkitut

Viinijärveltä Sini Suihko ja etenijäjokeri Sonja Purmonen. Urasta palkittiin Lottaliina Markkula ja Lilian Koskela.

Tappiosta huolimatta taistelu jatkuu tiukkana

Tätä juttua tehdessä oli Siilinjärvi voittanut juuri Kannukselta avausjakson lukemin 5-2 ja JoMa oli hävinnyt kotonaan Haapajärvelle 0-2.

Seuraava peli on jo ylihuomenna tiistaina Kiteen Rantakentällä.