B-Superin suunta oikea

4.7.2023

Rohkeasti haetaan avausvoittoa toteaa Aamu Riissanen

Viinijärven urheilijoiden B-Superin joukkueella on nyt takana seitsemän ottelua ja avausvoitto jaksaa vielä odottaa mutta joka pelissä ollaan kyllä pystytty haastamaan joukkueita tosissaan. Ylivieska oli todella kova joukkue mutta sitäkin vastaan pelattiin hyvä avausjakso. Neljästä pelistä otettu jakso ja enemmänkin ollut tarjolla ja eilenkin toinen jakso päättyi tasan kovaa lyöntiporukkaa Haapajärveä vastaan 1-1.


Loppukauden tavoitteena päästä juhlimaan B-Superin voittoa

Kuvassa B-Superin kapteeni Aamu Riissanen juhlii tyttöjen kanssa Naisten Suomensarjan voittoa ottelun ratkettua Kiteellä.

ViU - Haapajärvi 0-1 (3-14 ja 1-1)

Eilen pelatussa B-Superin ottelussa Haapajärveä vastaan kotijoukkueen ulkopeli oli liian varovaista ja passiivista avausjaksolla joka johti useisiin ulkopelivirheisiin ja vierasjoukkue pääsi kuittaamaan itselleen helposti avausjakson.

Toisella jaksolla ulkopeli toimi hienosti

Ulkopeliin tehtiin toisella jaksolla pieniä viilauksia ja muutettiin peli rohkeammaksi. Kova Haapajärvi sai toisella jaksolla ainoastaan viisi kolmostilannetta ja kotijoukkue esitti kauden parasta ulkopeliä. Sisälläkin saatiin riittävä määrä kolmostilanteita mutta kotiutusyrityksistä ei saatu nyt riittävästi irti ja toki vierasjoukkueen lukkari onnistui myös loistavasti ratkaisuissaan kuten kotijoukkueen lukkari Sara Rosti. Jakson aikana onnistui myös hienosti linjassa pelannut Viivi Hirvonen joka teki tärkeitä paloja vastustajan etenijöistä. Viivi palkittiinkin joukkueen ykköspalkinnolla ja toisen sai 2-kopparina pelannut Sole Riissanen joka onnistui mainiosti myös sisäpelissä. Sisäpelissä onnistujia olivat myös Aamu Riissanen, Tua Riissanen sekä kunnarinkin tyhjään kenttään lyönyt Ada Vattulainen. Toisella jaksolla kaikki onnistuivat hienosti ulkopelissä kuten pitkältä tauolta pelikentälle palannut 2-vahti Ada Reijonen.

Joukkuehenki, kaaripeli, sisäpeli vahvuuksia

Vaikka eilen sisäpeli vähän tökki on se kuitenkin yksi meidän vahvuuksista. Lisäksi hyvä joukkuehenki ja kehittynyt kaaripeli kuuluu joukkueen parhaisiin juttuihin. Ulkopelikin on kehittynyt vaikka pallot vielä välillä polttavat niin pelirohkeus on parantunut ja kyllä suoritusvarmuuttakin on tullut lisää. Sarja on vaan niin kova ja etenijät nopeampia niin pienetkin virheet kostautuvat ja näkyvät tulostaululla toteaa joukkueen kapteeni Aamu Riissanen. Lisäksi toisen jakson peli on selkeästi parantunut ja ilmekin mennyt oikeaan suuntaan lisää Aamu.

Aamu viihtyy Vinkussa

Hyvin olen viihtynyt Viinijärvellä, vastuuta on tullut sekä uusi ympäristö on mahdollisuus ja tottakai omalla esimerkillä yritän auttaa joukkuetta. Pitää muistaa että meillä on vielä melko kokematon joukkue joka on pelannut vähän aikaa vielä yhdessä. Toki myös alkukauden pahat loukkaantumiset vaikeuttivat meidän yhdessä pelaamista mutta hienosti ovat uudet sekä muut pelaajat kantaneet vastuuta ja peli onkin parantunut ja kehittynyt eteenpäin vastoinkäymisistä huolimati totesi Aamu.

Maanantaina 10.7 uusi mahdollisuus

Viikon päästä maanantaina 10.7 klo 18.00 on B-Superin tytöillä uusi mahdollisuus jolloin Viinijärven Pallokentälle saapuu vieraita pohjoisesta eli Oulun Lippo.

Tervetuloa Pallokentälle kannustamaan Vinkun tytöt voittoon.

T. Maksu