B-Superi vieraili Superpesispaikkakunnilla

23.7.2023

Kempele ja Vimpeli

Kuva alkuverkasta legenraadiselta saarikentältä Vimpelistä. Kuvan otti Matti Hirvonen.

Torstaina Kempeleellä

Kempeleen autofix areenalla kohdattiin Tyttöjen Superpesiksessä pohjoislohkon kärkijoukkue Kempeleen Kiri ja vaikka kotijoukkuekin voitti ottelun puhtaasti 2-0 oli Viinijärven otteissa paljon hyvääkin kuten joukkueen toinen pelinjohtaja Kalle Helminen totesikin että kuusi ja puolivuoroa pelattiin hyvää ulkopeliä ja puolivuoroa unohdettiin sovitut asiat. Avausjaksolla johdettiin peliä vielä puolessä välissä 1-3 ja sitten tuli se jakson heikkohetki ja kotijoukkue pääsi karkaamaan johtoon ja voitti lopulta jakson 9-3. Toisella jaksolla nähtiin tiukkaa taistelua ja viimeiseen vuoroon mentiin tasatilanteessa 1-1. Viimeisessä vuorossa Kempeleen rutiini oli liikaa ja jakso jäi Kempeleelle 3-1 ja näin siis koko ottelu 2-0. Viinijärveltä palkittiin Sole ja Tua Riissanen.

Perjantaina Vimpelin Saarikentällä

Perjantaina matkattiin aamulla Oulusta kohti Vimpeliä ja herättelyt pidettiin Toholammella keihäänheittäjä Teemu Wirkkalan kotinurmella. Tällä kertaa herättelyt eivät auttaneet ja missään vaiheessa ei "Vinkun" tytöt saaneet omaa peliä pyörimään. Ulkona hermoiltiin ja pallot pomppivat joko räpylöistä tai menivät ohitse samalla se heijastui sisäpeliin joka jäi tällä kertaa todella vaisuksi. Jaksot selvästi Vimpelille 11-2 ja 11-4. Viinijärveltä palkittiin Tua Riissanen sekä Ada Vattulainen.

Pelit jatkuvat maanantaina 31.7 Tyttöjen Superpesiksessä paikallispelillä ja Vinkun tytöt matkaavat Bolt areenalle Joman vieraaksi peli alkaa klo 18.00.

T. Maksu