Men in pink?

21.10.2019

Viinijärven Urheilijat avaa uusia uria, kun sen väreissä pelaa ensi kaudella kaksi aikuisten sarjajoukkuetta. Naisten Suomensarjan lisäksi kaudella 2020 Viinijärven Urheilijat pelaavat myös miesten maakuntasarjaa

Vain tosimiehet pelaa pinkissä

Viime kaudella ViUssa otettiin ensimmäiset askeleet miespesiksen tuomiseksi virallisesti osaksi toimintaa. Aloitimme varovasti perustamalla äijäpesiksen halukkaille harrastajille ja tulevalla kaudella meillä harjoittelee myös oma poikajoukkue G-ikäluokassa.

Mutta vain muutama viikko sitten seura sai yllättävän yhteydenoton, jonka tulosta tässä nyt ihmetellään. Meillä onkin jo nyt kokonainen miesten edustusjoukkue Vinkun väreissä!

Tuleva ViU:n miesten joukkue on pelannut yhdessä jo pidemmän aikaa eri seuroissa, mutta etsinyt samalla uutta, pysyvämpää ”kotia” lähempänä pelaajien muuta elämää. Viinijärvi sopii tähän hyvin ja tarjoaa hyvät olosuhteet kesän pelitapahtumille.

Suurimmalla osalla uuden miesjoukkueen pelaajista on taustaa lähikuntien miesten joukkueista ja juniorisarjoista. Osa kantaa kekoon kokemustaan myös kauempaa – muun muassa Rovaniemeltä, Kajaanista ja Nurmeksesta. Tällä hetkellä kasassa on n.13-15 pelaajan runko johon vielä etsitään muutamia vahvistuksia.

Tavoitteena pidempiaikainen yhteistyö

Molemmilla osapuolilla on tavoitteena pidempiaikainen yhteistyö, johon kuuluu aktiivinen osallistuminen myös seuran muuhun toimintaan. Uudesta joukkueesta ViU saa vahvistusta mm. valmennustiimeihin ja tuomaritoimintaan. Ja tietenkin saamme Viinijärven kentälle lisää tapahtumia ja seuralle positiivista nostetta.

Pinkit pelihousut?

Housujen väristä vielä neuvotellaan, mutta se on jo selvää, että ensi kesänä ViUSsa on miehet pinkissä! Jos haluat tukea uutta joukkuettamme tai olla muuten osa joukkueen toimintaa, niin ota yhteyttä seuraan tai joukkueen vetomiehiin Kristian Martikaiseen tai Riku Ehrukaiseen.

Lisätietoja: Puheenjohtaja Mira Loponen, mira.c.loponen@gmail.com

Kristian Martikainen, ristiaanomartikainen@gmail.com ja Riku Ehrukainen, ehruuu@gmail.com