Kunnari-leiri Liperissä

21.1.2022

Liperin kunta ja Viinijärven Urheilijat valmistelevat jo täysillä tulevan kesän historiallista Kunnari-leiriä. Se järjestetään 18.-19.6.2022 Liperissä. 

Itäisen alueen G-, F- ja E-junioreille tarkoitetulle leirille ilmoittautuminen alkaa 6.2.2022.

Kunnari-leiri antaa mukavan lähtölaukauksen leirikesään Itäisellä alueella ennen kuin valtakunnalliset pesisleirit starttaavat. Leirin useat eri sarjat mahdollistavat sen, että joukkueiden on helpompi löytää omalle tasolleen sopivia ja kehittäviä pelejä. Sarjoissa on tarjolla normaalien 9 vs. 9 -pelien lisäksi myös pienpesistä, joten leirin peleihin voi osallistua myös pienemmällä pelaajamäärällä.

– Viinijärven Urheilijat on odottanut omaa järjestelyvuoroaan innokkaana ja toivomme kovasti kaikkien pikkujunnujen puolesta, että leiri voitaisiin tulevana kesänä menestyksekkäästi toteuttaa. Järjestelyt ovat meillä jo hyvässä vauhdissa ja taustalla tapahtuu paljon vielä näkymätöntä työtä. Olemme saaneet leiriorganisaatioon mukaan mahtavan kokoonpanon seuran vapaaehtoisia leirin johtajan Marko Huhtasen johdolla, Viinijärven Urheilijoiden puheenjohtaja ja Kunnari-leirin tiedottaja Mira Loponen kertoo.


Leirille mahtuu mukaan 40 joukkuetta, mikä tarkoittaa sitä, että kaikkien joukkuepaikkojen täyttyessä pelaavia lapsia on odotettavissa jopa noin 400. Kaksipäiväinen leiri on siis täynnä pesistä ja mukavaa yhdessäoloa.

– Tervetuloa junnut ja taustajoukot Liperiin ensi kesänä ensimmäiselle Kunnari-leirille ja juhlistamaan pesäpallon juhlavuotta. Tavoitteenamme on järjestää junioreille hauska ja mieleenpainuva kokemus, sekä toimiva leirikonsepti, jota odotetaan myös kesän 2022 jälkeen. Tehdään tästä leiristä yhdessä ikimuistoinen, Loponen hihkaisee.

– Odotan innolla historian ensimmäistä Kunnari-leiriä ja sitä hetkeä, kun ensimmäiset pelit pyörähtävät leirillä käyntiin. Ja leirin teeman mukaisesti jokainen kunnarin lyönyt pelaaja tulee saamaan siitä pienen muistolahjan itselleen, Mäkelä puolestaan lupaa.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.