Miesten maakuntasarja

Kaudella 2020 Viinijärven Urheilijat pelaavat myös miesten maakuntasarjaa.

Tuleva ViU:n miesten joukkue on pelannut yhdessä jo pidemmän aikaa eri seurojen väreissä, mutta etsinyt samalla uutta, pysyvämpää ”kotia” lähempänä pelaajien muuta elämää. Viinijärvi sopii tähän hyvin ja tarjoaa hyvät olosuhteet kesän pelitapahtumille.

Ensimmäinen keskustelun avaus tuli joukkueelta itseltään. Hyvin pian seurassakin huomasimme, että tähän ehdotukseen kannattaa tarttua. Molemmilla osapuolilla on tavoitteena pidempiaikainen yhteistyö, johon kuuluu joukkuevärin lisäksi aktiivinen osallistuminen myös seuran muuhun toimintaan, muun muassa juniorityöhön.

Suurimmalla osalla uuden miesjoukkueen pelaajista on taustaa lähikuntien miesten ja junioreiden joukkueista. Osa kantaa kekoon kokemustaan myös kauempaa – muun muassa Rovaniemeltä, Kajaanista ja Nurmeksesta.

Ensi kesänä saammekin nauttia sekä naisten Suomensarjan että miesten maakuntasarjan otteluista Viinijärven hienolla kentällä.

Joukkueen puuhamiehet: Kristian Martikainen, ristiaanomartikainen@gmail.com

ja Riku Ehrukainen, ehruuu@gmail.com

Pelaajat:

Kristian Martikainen, Riku Ehrukainen, Kim Kyllönen, Jari Karppanen, Jaakko Haverinen, Antti Ahlgren, Eelis Kemppilä, Immo Törrönen, Joona Korjonen, Lauri Tanninen, Markus Jurvanen, Ville Määttä, Pasi Uuksulainen (PJ)

Neuvottelut käynnissä 4-5 pelaajan kanssa.