VIIVI HIRVONEN JATKOSOPIMUKSEEN

6.9.2022

Viivi jatkaa pinkkipaidassa

Viinijärven Urheilijoiden oma kasvatti 17-vuotias Viivi Hirvonen pukee pinkkipaidan myös päälle pelikausina 2023 ja 2024. Kuluneena kesänä "Tyyne" pelasi B-tyttöjen ykköspesistä ja naisten suomensarjaa, ensi kesänä ykköspesis vaihtuu B-tyttöjen superpesikseen.

Kovalyöntinen kotiuttaja

Viivi, joka tunnetaan kovalyöntisenä kotiuttajana, ottaa tulevana talvena ohjelmaan myös vaihtotilannepelaamisen ja näin haetaan Viiville lisää monipuolisuutta mailan varteen ja pienten lyöntien määrät tulee myös kasvamaan.

Ulkopelipaikka vaihtuu linjaan

Takakentällä aikaisemmin viihtynyt "Tyyne" hakee pelipaikkaa jatkossa linjapelaajana. Kaikkea hänen osaamistaan ei ole pystytty vielä ottamaan kopparipelissä irti, vaikka on hyvin siellä pelannutkin. Harjoituksissa on jo näkynyt selkeästi hänen tapansa päästä palloihin kiinni, jota säestää hyvä heittokäsi ja siksi alamme harjoitella heti linjapelaamisen vaatimuksia.

Joukkueen rakenne mahdollistaa muutoksen

Ulkopelissä joukkueen pelaajamateriaali mahdollistaa Viivin siirtymisen linjaan ja sitä kautta saamme lisää erilaisia mahdollisuuksia kehittää ulkopeliä ja siinä myös Viivi tulee olemaan iso palanen. Ulkopelissä Viivin pelipaikan muutosta lähdetään kehittämään huolella eteenpäin fysiikkaharjoittelun kautta ja tuodaan harjoitteluun mukaan tarvittavat muutokset. Taas kerran saimme joukkueeseen lisää urheilullisuutta, sitoutumista ja hyvää harjoitusintoa. Olemme todella iloisia kun saamme pitää Viivin jatkossakin pinkkipaita päällä.

Terveisin Maksu