UUSIA PELAAJA UUTISIA

25.9.2022

Luvassa enemmän vastuuta

Loppuvuodesta 15-vuotta täyttävä Sanni Huotari jatkaa Viinijärven Urheilijoissa ja pelaa ensi kesänä C-sm leirisarjaa sekä B-tyttöjen ykköspesistä. Sanni tunnetaan hyvänä harjoittelijana ja ensi kesänä on luvassa enemmän vastuuta niin C-tyttöjen kuin B-tyttöjen peleissä. 

Selkeät pelipaikat talvella

Tulevan harjoitustalven aikana Sannille haetaan omat pelipaikat kesäksi. Aikaisemmin Sanni on pelannut niin takakentällä kuin polttolinjassa. Sisäpelissä löytyy painava takakentän lyönti ja sitä on tarkoitus vahvistaa ja harjoitella uusia lyöntejä valikoimaan. Kokonaisvaltaisesti kehitetään kaikkia osaalueita ja ennenkaikkea peleissä vastuuta lisäämällä saadaan varmasti oikeanlaista kehittymistä riittävästi.

Nopeutta hyödynnetään

Sonja Purmonen jatkaa niin ikään Viinijärven Urheilijoissa. Ensi kesänä 15-vuotias Sonja pelaa niin C-sm leirisarjaa sekä B-tyttöjen ykköspesistä ja harjoittelussa tullaan huomioimaan hänen nopeutensa. Sonja on solminut seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen pelikausista 2023 ja 2024.

Ulkopeliin haetaan isompaa muutosta

Sonja on nopea ja nyt hänelle haetaan muutosta ulkopeliin jossa on tarkoitus hyödyntää nimenomaan liikkumista ja nopeutta. Sonja keskittyy intohimoisena harjoittelijana ulkopelissä linja pelaamiseen ja uutena tulee vaihtotilanteessa pelaaminen takalukijana. Tarkoituksena on kehittää pelinlukua jotta nopeana pelaajana pääsee helpommin palloihin kiinni. Sisäpelissä haetaan läpimurtoa nimenomaan vaihtajana ja etenijänä kärjen takana johon harjoitellaan röyhkeämpää sisäpeli pelaamista.

Hyviä harjoittelijoita

Sanni ja Sonja ovat molemmat loistavia treenaajia ja molempia kehitetään kokonaisvaltaisesti. Fysiikkaa lisää ja ulko kuin sisäpeliin lisää vastuuta niin kehitystä on varmasti luvassa.

Terveisin Maksu