Tuukka Martikaisesta ViU:n junioripäällikkö

27.10.2019

Tervetuloa Vinkkuun, Tuukka!

Viinijärven Urheilijat on palkannut junioripäällikökseen Tuukka Martikaisen

Saimme Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön tuen junioripäällikön palkkaamiseksi ja olemme etsineet sopivaa henkilöä kesästä asti.

Syyskuun loppuun päättyneen hakuajan tuloksena saimme monta hyvää hakemusta jopa ympäri Suomen. Valinnassa painotimme valmentajakoulutusta ja lajituntemusta, paikallisen toimintaympäristön tuntemisen lisäksi.

Viinijärven Urheilijoiden junioripäälliköksi valitulla Juva Pesiksestäkin tutulla Tuukka Martikaisella on mittavasti pesäpallokokemusta valmennuksesta, pelinjohdosta, juniori- ja seuratyöstä muun muassa Juvalla, Savonlinnassa ja Joensuussa.

Martikainen aloittaa työssään junioripäällikkönä 1.11.2019. Aluksi hän työskentelee Juvalta käsin, ja joulukuun alusta paikan päältä täällä Liperissä.

Martikaisen työnkuvaan kuuluu junioritoiminnan kehittäminen juniorityön laatua kehittämällä ja uusia harrastajia rekrytoimalla. Erillinen työryhmä on tehnyt junioripäällikölle työnkuvan, jossa on määritelty seuran näkökulmasta tärkeimmät tehtävät. Junioripäällikön työtä ohjaavat tämä työryhmä ja seuran johtokunta. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen työsuhde.

Tuukka tulee henkilökohtaisesti esittäytymään ja kertomaan työstään jokaiselle joukkueelle. Säännölliset tapaamiset ja harjoitusten seuranta jatkuvat säännöllisesti joulukuun alusta alkaen.