TUTUT KASVOT JATKAVAT PINKKIPAIDASSA

26.9.2022

Tunnollinen harjoittelija

Seuran oma kasvatti 17-vuotias Anna Kieloaho jatkaa Viinijärven Urheilijoissa seuraavat kaksi kautta. Annalla on sopimus pelikausista 2023 ja 2024. Ensi kaudella "Ansku" pelaa B-tyttöjen ykköspesistä. Anna tunnetaan hyvänä ja tunnollisena harjoittelijana.

Nopeutta kehitetään

Tulevana harjoituskautena kehitetään kaikkia ominaisuuksia monipuolisesti pääpaino Annan kohdalla tulee kuitenkin olemaan fysiikassa ja ennenkaikkea nopeus harjoittelussa. Ulkopelissä keskitytään palloihin kiinni pääsemiseen ja tehdään talven aikana paljon suunnanmuutos harjoittelua ja sitä kautta liikettä lisää.  Mailan varressa haetaan lisää monipuolisuutta ympäri kenttää. "Ansku harjoittelee takatilanne pelaamista ja tulee olemaan ensi kesänä yksi joukkueensa pääkotiuttajista.

Monipuolinen osaaja

Vasta 14-vuotias Iina Kröger hallitsee pesäpallokentällä jo paljon erilaisia asioita. Iina on monipuolinen osaaja jonka voi ulkokentällä laittaa paikkaan kuin paikkaan. Sisäpelissäkin käy mikä rooli tahansa. Iinalla on sopimus vielä kaudesta 2023 ja lentopallossa hakkurin paikalla viihtyvän Iinan kanssa on sovittu että aina edetään vuosi kerrallaan. Ensi kesänä Iina pelaa C-sm leirisarjaa ja B-tyttöjen ykköspesistä.

Ulkopeliin lisää vastuuta

Pesävahdin paikalla niin kolmos kuin kakkospuolella viihtyvä Iina on hyvä lukemaan peliä ja pääsee palloihin erinomaisesti kiinni. Jatkossa haetaan vastuuta enemmän myös polttajien paikalta jossa on tarkoitus hyödyntää Iinan hyvää syvyyssuunnan liikettä. Sisäpelissä keskitytään paljon vaihtajana toimimiseen ja se nousee Iinan kohdalla talven harjoittelussa esille.

Tunnollisia treenaajia

Jälleen kerran täytyy olla tyytyväinen kun Anna ja Iina jatkavat meillä. Tytöt ovat tunnollisia harjoittelijoita ja tuovat myös hyvin esille seuran arvoja.

Terveisin Maksu