TUA RIISSANEN JA VIINIJÄRVEN URHEILIJAT JATKOSOPIMUKSEEN

2.10.2022

Sopimukset kausista 2023 ja 2024

Tua Riissanen ja Viinijärven Urheilijat ovat solmineet sopimukset pelikausista 2023 ja 2024. Tua liittyy B-tyttöjen superpesiksen ja naisten suomensarjan harjoitusrinkiin jossa 16-vuotiaan "Tutun" on tarkoitus myös ensi kesänä saada peliaikaa ja tarvittaessa Tua voi myös pelata B-tyttöjen ykköspesistä. 

Harjoittelussa tähdätään fysiikan kehittämiseen

Muiden pelaajien tavoin fysiikkaharjoittelu nousee myös "Tutulla" isoon rooliin talvikauden aikana. Monipuolisesti ja määrätietoisesti kehitetään voimatasoa ylöspäin ja isossa kuvassa myös nopeusharjoitteluun tullaan panostamaan paljon.

Ulkopelissä kehitetään etulukijana pelaamista

Tua on rohkea ulkopelaaja joka osaa sijoittua hyvin ja uskaltaa ottaa hallittuja riskejä. Fysiikkaharjoittelua tukee hyvin pelipaikan vaatimukset ja suunnanmuutokset. Tua kun pääsee palloihin kiinni niin tapahtuu paljon hyviä asioita ja "Tutu" on pelaaja joka pystyy tekemään voittavia suorituksia räpylä kädessä ja omaa jo hyvän heiton. 

Kotiuttajan rooliin

Jatkossa sisäpelissä keskitytään takatilanne pelaamiseen ja "Tutusta" suunnitellaan kotiuttajaa joka myös hallitsisi 2-tilanne pelaamiseen. Tua on tärkeä pelaaja joukkueelle myös kaaripelaajana. Saamme joukkueisiimme hyvän ja kovan motivaation omaavan nuoren pesäpalloilijan. Seuraavat kaksi vuotta treenaamme määrätietoisesti ja uskon vahvasti että Tua tulee olemaan jatkossa yksi iso palanen meidän pesäpallotulevaisuutta Viinijärven Urheilijoissa. Olen todella tyytyväinen että Tua jatkaa meidän pinkkipaidassa.

Terveisin Maksu