TERVETULOA KAIKKI MUKAAN 2.5 KLO 17.30 - 19.30 PESÄPALLOKAUDEN AVAUSTAPAHTUMAAN

28.4.2022

Viininjärven Urheilijat, kutsuu kaikki mukaan pesäpallokauden avaustapahtumaan Viinijärven Pallokentälle, joka on samalla Pesäpalloliiton 100-vuotiskauden avaus. Ohjelmassa on huomioitu, junioreiden lisäksi myös vanhemmat. Vanhemmille ja myös muille, vaikka kuntopesiksen harrastajille, on mahdollisuus tutustua lajiin.

Tapahtuma alkaa jo kello 17.00  Kakkutarjoilulla.

Tapahtuma käynnistyy virallisesti, heti klo 17.30, seuran puheenjohtaja Mira Loponen avaa tapahtuman. Heti perään, meidän oma liikuntaneuvojamme Mari-Ann Nykänen, pitää kaikille yhteisen veryttelyn. Tapahtumapisteitä on yhteensä seitsemän, jokainen ryhmä, on yhdellä pisteellä 15min. Pisteitä on seuraavasti. Janni Haavistolan pitämä Lukkaripiste, Anna Kieloaho ohjaa Askeltikkailla. Leikit ja pelipiste ovat Ada Vattulaisen ja Viivi Hirvosen ohjauksessa. Pinja Vattulainen näyttää syöksymisen mallia. Kristian Martikainen näyttää miten palloa hallitaan. Suomi-Pesiksen Teemu Lassila, tutkaa lyöntien kovuutta. Kaaripelin saloja, kertoo ja näyttää Kalle Helminen.


Pesäpallokoululla oma ilmoittautumis ja tutustumispiste

Pinja Koivuselkä ja Martta Puhakka, toivottavat uudet ja vanhat, tutustumaan tulevan pesäpallokoulun toimintaan, yhdessä vanhempien kanssa.

Suomi-Pesis tutkaa, kaikki illan lyönnit

Kaikki pääsevät lyömään verkkoon ja samalla Suomi-Pesiksen Teemu Lassila, kertoo kaikille lyönnin kovuuden ja tottakai myös kertoilee, omista tuotteista. Tapahtuman lopussa klo 19.30 arvotaan pari palkintoa, kaikkien osallistujien kesken.

Mari-Ann Nykänen esittelee palvelujaan

Lajivalmentaja, liikuntaneuvoja ja PT Mari-Ann Nykänen tulee VIP-mökkiin kertomaan aikuisille liikunnasta, ravinnosta ja hyvinvoinnista.

UUDENLAINEN KONSEPTI, JOKA TARJOAA ELÄMÄN MITTAISTA HYVINVOINTIA JA JAKSAMISTA.

Teltassa tarjolla energistä mieltä, mahtavaa treenimusaa, sitruunamehua, proteiinipatukoita ja boostausta treeniin!

Kartoitetaan kehon todellinen kunto ja ikä kehonkoostumusmittauksella. Mietitään, miten saadaan aktiivisuutta sun arkeen. Olisko sun juttu liikuntaneuvonta, PT-palvelut yksin tai pienryhmässä vai ryhmäliikunta.

Kehonkoostumusmittaukseen sisältyy kuntoanalyysi heti paikan päällä. kehonkoostumusmittauksesta ja analyysistä vastaa Petri Kettunen, ISLO.

Kehonkoostumusmittaus vain 17 € (norm. 25 €).

(käteinen/kortti)

 Nähdään kentän VIP-mökissä!

Mari-Ann

Virallisen osuuden kello 19.30 jälkeen, pääsee vielä puoleksi tunniksi tutustumaan Suomi-Pesiksen tuotteisiin. Susanna Hirvosen emännöivä Pallokentän kioski, on kakku tarjoilulle auki aina kello 20 asti. Koko illan, on myös grilli kuumana.

NYT ALOITTAMAAN KAUSI RÄVÄKÄSTI

Terveisin Maksu